DLC „Resistance” Call of Duty: WWII se lansează pe Xbox One și PC în martie

Jocurile Call of Duty au laturi serioase și bizare, toate în același timp. Call of Duty: WWII include o campanie serioasă care vă duce prin diferite bătălii și zone, dar include și un mod „Zombi” care include o poveste exagerată. Astăzi, Activision a anunțat că „The Resistance”, primul pachet de suplimente pentru joc, va veni pe Xbox One și PC pe 1 martie 2018.

Rezistența adaugă noi hărți multiplayer care îi încredințează pe jucători să lupte în locații emblematice din Al Doilea Război Mondial, de la Paris la Praga, toate centrate în jurul revoltelor istorice. Cu toate acestea, pachetul include și „The Darkest Shore”, noul capitol terifiant din saga răsucită Zombies. Spre deosebire de zombi obișnuiți, strigoii pe care îi puteți întâlni în Call of Duty: WWII sunt naziști.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Call of Duty revine la rădăcini cu Call of Duty: WWII. Potrivit Activision, jocul este o experiență uluitoare care redefinește la Doilea Război Mondial pentru o nouă generație de jocuri. Intri în pielea unui tânăr soldat care se aterizează în Normandia de Ziua Z și trebuie să lupte prin Europa prin locații emblematice din cel mai monumental război din istorie. Jucătorii experimentează lupta clasică Call of Duty, legăturile de prietenie și natura neertătoare a războiului în acest joc.

  • Vezi la Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon
  • Vezi pe Steam

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here