Call of Duty: WWII va rula la 4K cu HDR pe Xbox One X

Call of Duty, una dintre cele mai mari francize de shooter de astăzi, se întoarce la rădăcinile sale la sfârșitul acestui an cu un nou titlu tematic al celui de-al Doilea Război Mondial. Numit în mod surprinzător „Call of Duty: WW2”, jocul se îndepărtează de tendințele recente din serie, abandonând războiul viitorului apropiat în favoarea unui cadru istoric.

Ca parte a unui acord de marketing cu Sony, editorul jocului, Activision, a dorit să promoveze versiunile jocului pentru PlayStation 4 (PS4). Acest lucru a lăsat puține detalii despre ce vă așteptați de la lansarea rivală pe Xbox One – să nu mai vorbim de a avea rezervări pentru viitorul Xbox One X. Cu toate acestea, în urma unei liste actualizate recent de la retailerul britanic GAME (prin charlieINTEL), au apărut detalii specifice despre accesul Xbox One X.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru multe titluri care se lansează cu upgrade vizuale pe Xbox One X, design-urile cu artă sunt reproiectate pentru a evidenția aceste caracteristici. Pictogramele atât pentru 4K, cât și pentru High Dynamic Range (HDR) au fost observate pe cel mai recent pachet de vânzare cu amănuntul, indicând că aceste upgrade-uri vor fi disponibile la lansare pe consolă. În mijlocul unui acord de marketing strâns cu Sony, nu este o surpriză, Activision a rămas tăcut înainte de lansarea Xbox One X, totuși, aceasta ar trebui să fie o priveliște binevenită pentru a vă îngriji dispozitivul în noiembrie.

În lunile de la dezvăluire, Activision a evidențiat o serie de schimbări în calea pentru Call of Duty: WWII – mai ales o schimbare către lupta „boot on the ground”. Atunci când este cu noi mecanici pentru un singur jucător, ajustări pentru multiplayer și revenirea Nazi Zombies, jocul face unul dintre cele mai inventive jocuri (cel puțin pentru Call of Duty) de ceva timp.

Așteptați aceste lucruri cu Xbox One X? Spune-ne gândurile tale în comentarii.

O listă completă de jocuri „Xbox One X Enhanced” (până la 4K, HDR)

  • Vezi pe Amazon
  • Vedeți în magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here