Ediția de colecție Call of Duty: WWII cu reducere la 30 USD la Best Buy

Jocurile Call of Duty au laturi serioase și bizare, toate în același timp. Call of Duty: WWII include o campanie serioasă care vă duce prin diferite bătălii și zone, dar include și un mod Zombie care include o poveste exagerată. Titlul a strâns recenzii excelente la lansare și chiar și în prezent este destul de popular.

Dacă ești interesat de joc, ar trebui să verifici Call of Duty: WWII Valor Collection. Colecția Valor nu include doar titlul, ci și o mulțime de alte articole uimitoare. Despre ele poți citi mai jos.

  • Statuie exclusivă Call of Duty: WWII
  • Standard Call of Duty: WWII editie
  • Set complet de corecții de divizie în joc pentru diferite unități
  • Pin de colecție de sabie Nazi Zombies Bloodraven
  • Afiș exclusiv Call of Duty: WWII Nazi Zombies

De obicei, colecția Valor costă 160 USD, dar a fost redusă la doar 30 USD la Best Buy. Nu este clar cât timp va dura această vânzare. Reducerea se aplică numai versiunilor Xbox One și PlayStation 4.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În recenzia noastră, am spus: „Valorile producției campaniei sunt uimitoare, ca întotdeauna, cu o interpretare excelentă și captură de mișcare, piese de decor uriașe și un pic de varietate. Și, bineînțeles, Call of Duty: WWII arată o dedicare serioasă pentru multiplayer cu noul centru social al sediului, noul mod excelent război și un mod co-op Zombi serios. Indiferent dacă sunteți interesat de campanie sau de multiplayer, Call of Duty: WWII este pachetul complet și un shooter la persoana întâi care trebuie să jucați."

Salveaza lumea

Call of Duty: WWII Valor Collection

Continuarea unei francize populare

Întoarceți-vă în timp la un shooter captivant la prima persoană cu Call of Duty: WWII Valor Collection pentru Xbox One și PlayStation 4. Alături de o ediție standard a Call of Duty: WWII, această ediție de colecție include articole speciale pentru fanii pasionați. Agățați afișul care comemora jocul emblematic și afișați patch-uri în joc.

  • 30 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here