Call of Duty: Warzone poate fi actualizat pentru Xbox Series X

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este un shooter la prima persoană incredibil de populară de la Activision.
  • Modul său battle royale se numește Warzone.
  • Warzone este o experiență gratuită, astfel încât oricine poate descărca clientul.
  • Urmați acest link din Microsoft Store pentru a descărca Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Warzone este un shooter Battle Royale la prima persoană de la Activision. Se pare că echipa dorește ca jocul să rămână o vreme, deoarece sunt planificate upgrade-uri pentru Xbox Series X și PlayStation 5 (PS5).

Potrivit unui raport al lui Charlie Intel, jocul poate fi actualizat pentru ambele console. Priza a spus următoare.

Într-un interviu acordat GamerGen, Infinity Ward a confirmat că fanii care doresc să obțină PS5 și Xbox Series X în această sărbătoare vor putea juca în continuare Call of Duty: Warzone. Directorul Narativ al Infinity Ward spune că studioul va lucra la actualizarea Call of Duty: Warzone pentru a sprijini PS5 și Xbox Series X. El că, cu planurile lor de conținut pentru viitorul Warzone, este „sigur” că include PS5 și Xbox Series X ca parte a acestuia... „Știu că planul nostru este că Warzone va exista o perioadă de timp, așa că, de îndată aceste sisteme nu vor fi disponibile și sunt disponibile, sunt sigur că le vom sprijini.'

Sperăm că planurile concrete vor fi anunțate în curând. Va fi interesant de văzut care sunt ratele de cadre și rezoluțiile diferite pe ambele console. Sperăm că va fi 4K 60 FPS cel puțin pe PS5 și Xbox Series X, dar având în vedere faptul că PS5 are aproximativ 9 teraflopi (comparativ cu cele 12 ieșiri Xbox Series X în orice moment) fără overclock, rezoluția finală. iar rata de cadre poate fi un mister până când upgrade-urile sunt disponibile, dacă vreodată.

Ce vrei să vezi în Call of Duty: Warzone? Anunță-ne.

Battle royale

Call of Duty: Warzone

Fii ultimul în picioare

Bine ați venit la Warzone, noua arenă de luptă masivă din Call of Duty: Modern Warfare, gratuită pentru toată lumea. Puneți-vă, armurați-vă, furați pentru recompense și luptați-vă pentru a ajunge în vârf.

  • Gratuit la Microsoft Store

Joaca mai multe jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste sau sută de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here