Call of Duty: Vanguard se simte deja obosit, oferind Halo Infinite și Battlefield 2042 o mare oportunitate

Sursa: Activision Blizzard

Ai crede că Activision ar fi aflat că apetitul pentru shooterii din perioada celui de-al Doilea Război Mondial s-a diminuat după ce ai văzut Call of Duty: WWII scăzând de radar mai mult decât de obicei. Nici shooterul concurent Battlefield V nu s-a descurcat deosebit de bine, actualizările jocului fiind anulate mai devreme decât era planificat anterior. Indiferent de asta, Activision a continuat cu un alt shooter al doilea război mondial, de date numite Call of Duty: Vanguard. Dacă a existat vreo dou că diferitele echivate ale lui Call of Duty au rămas fără idei, aceasta este sigură.

Am jucat în ultimele zile la beta deschisă a lui Call of Duty: Vanguard. Din punct de vedere tehnic, sunt publicul țintă al jocului, ca un bătrân care amintește cu drag de „zilele de glorie” ale împușcătorilor în stilul de-al Doilea Război Mondial. De asemenea, sunt unul dintre acei jucători rari care se îngrijesc că Call of Duty: World at War este Call of Duty preferat din toate timpurile. Nebun, corect?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu asta în minte am sperat că Call of Duty: Vanguard mă va aduce înapoi în ghinionul CoD. La urma urmei, este ceva incontestabil infecțios în marca Call of Duty de filmări cu twitch. Și indiferent de ceea ce spun eu sau oricine altcineva, știm cu toții că va fi printre cele mai bine vândute jocuri din acest an. La fel ca și ultima. Și cea de dinainte. Și cea de dinainte.

Totuși, din ce în ce mai mult, mă întreb cât de mult poate scăpa studiourile axate pe Call of Duty de la Activision, pur și simplu rejucând intrarea în trecut și iar și iar. Call of Duty: Vanguard este încă în versiunea beta, câteva câteva până la lansare. Totuși, există ceva și mai plictisitor decât obiceiul în ceea ce privește ceea ce privește intrarea în acest an, totuși și nu ceva care poate fi pur și simplu netezit de acum până la lansare. Având în vedere jocuri precum Halo Infinite și Battlefield 2042, pe calea Call of Duty, lipsa de calitate în Vanguard oferă concurenților o oportunitate unică.

Nu sunt doar bug-uri

Sursa: Windows Central

Mi-am dorit foarte mult să-mi placă acesta, dar din ce în ce mai mult se simte că titlurile Call of Duty care există în afara paradigmei Treyarch/Infinity Ward sunt sortite mediocrității.

Call of Duty: Vanguard are loc într-un cadru „alternativ” al celui de-al doilea război mondial, cu arme și gadgeturi care sfidează cunoștințele tehnologice ale epocii. Am văzut oameni declanșând un mini tanc „Goliath” care era practic o bombă cu telecomandă RC-XD rejupeată, care arăta incredibil de prostesc având în vedere setarea. Trăgătorii din Războiul Mondial tind adesea să dea un ton mai întunecat, mai sumbru, din respect pentru măcelul epocii, dar Vanguard pare să spună doar „la naiba”, coace o mulțime de lucruri SF care nu fac. orice sens în perioada de timp. Obiectivele cu puncte laser și rachetele ghidate abundă.

Lipsa de inspirație este evidentă în fiecare colț al designului Vanguard.

Chestia este doar puțin nu au sens. Ar putea părea un lucru ciudat de care să te plângi, dar simt că, dacă vei juca cu fapte istoriei, mergi all-in. Du-te Wolfenstein în toată regula. Nu e ca și cum Call of Duty nu a mai făcut asta înainte cu CoD: Zombies, cu armele sale steampunk inspirate de tesla și inamicii demonici. Jumătatea de măsură din Vanguard mă face să simt că totul este pus la întâmplare și fără gânduri, cu o mentalitate de „Ce abilități putem redefini și portam fiabil?" spre deosebire de a construi ceva unic. Cu siguranță a existat aici o oportunitate de a face ceva nou perioadă de timp, din păcate, lipsa de inspirație este evidentă în fiecare colț al designului Vanguard. Dacă vrei un război modern, de ce nu, nu știu, faci doar război modern?

Armele disponibile în versiunea beta nu oferă tipul de feedback puternic pe care îl așteptăm în general de la Call of Duty. De la efectele sonore la indiciile vizuale, totul se simte subdezvoltat. Desigur, este o versiune beta și ar putea fi timp pentru a rectifica unele dintre aceste aspecte, deși mă îndoiesc că vom ajunge să creeze lucrurile precum proiectul hărții atât de târziu în joc.

Sursa: Windows Central / Activision

Pentru Call of Duty Vanguard, Sledgehammer și Raven injectează 24 vs. 24 de bătălii în hărți care în mod clar nu au fost concepute pentru asta. De mai multe ori am apărut în spatele liniilor inamice, uneori literalmente deasupra inamicilor și am acumulat șiruri masive de ucidere împotriva inamicilor care încă nu se vor juca complet înapoi. Și, bineînțeles, mi-a făcut și mie. Există, de asemenea, doar munți de bug-uri cu versiuni Xbox Series X|S. Defecțiuni vizuale, explozii de umbrire, încărcare de texturi care provoacă bâlbâială și blocări complete ale consolei. Desigur, aceste lucruri vor fi lustruite pentru lansare - sau cel putin ar trebui sa sperati la fel de mult - dar nu zdruncina sentimentul ca acest joc se apropie.

Există doar o lipsă generală de calitate și atenție pe toate produsele, se simte ca. Când am obținut seria celor nouă ucideri pentru a depune câini, nu m-am putut abține să nu râd audibil, în timp ce au ieșit literalmente magic din aer. M-am trezit și eu ucis de nimic uneori, doar pentru a afla mai târziu că au fost „gloanțele incendiare” care te arde până la moarte, chiar dacă un jucător scapă de un glonț cu spray-and-pray asupra ta. Nu există nimic în joc care să vă spună că ai murit de gloanțe incendiare. Fără feedback vizual și nici măcar nu se reflectă în jurnalul de ucidere. Pur și simplu mori încet și nu există contor. Nu îmi pot imagina de ce ar putea crede că acesta este un design bun.

A fi ucis de gloanțe de foc cu pulverizare și rugăciune este simbolul distracției.

În general, nu mi-am putut zdruncina sentimentul că am fost acolo, am făcut asta despre Vanguard. Fanii moderne Call of Duty vor deplânge scorurile, care oferă acces la acele abilități puternice de utilizare ca recompensă pentru îndeplinirea obiectivelor jocului, mai degrabă pierde decât uciderea. În general, sunt un fan al killstreak-urilor, dar faptul că cele oferite sunt din nou identitate cu jocurile anterioare, miroase a planificare nepăsătoare și grăbită. Dacă au decis să facă un pas înapoi la killstreaks, de a nu oferi ceva nou în acest proces? Vanguard are niște pereți distructivi împrăștiați, iar capacitatea de a se concentra în jurul colțurilor este nouă, deși nu sunt sigur câte de util este unul dintre ei în acest moment.

Lucrurile ca cele de mai sus contribuie la sentimentul de oboseala, nu numai ca jucator, ci si din partea dezvoltatorului.

Mi-aș dori să omoare Call of Duty anualizat

Sursa: Windows Central / Activision

Știu că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, atâta timp cât oamenii continuă să cumpere jocul de la an la an. Jocul anual Call of Duty a devenit un ritual în acest moment, cu fanii aliniându-se pentru a accepta orice produs slab pe care Activision îl pune. Și hei, nu dau vina pe nimeni pentru asta. Cu toate defectele sale, Call of Duty oferă în continuare o senzație unică pe care chiar și cei mai apropiați concurenți aparent nu o pot emula. Dar mai avem nevoie de Call of Duty anualizat?

Acționarii Activision ar spune cu tărie „da”!„dar în epoca Call of Duty: Warzone, Call of Duty: Mobile și actualizările în curs, sunt din ce în ce mai curioși dacă nu ar fi să nu mai bine pentru toată lumea, inclusiv jucătorii și dezvoltatorii, pentru a muta Call of Duty. la o cadență de doi ani. Nu numai că le-ar oferi dezvoltatorilor timp să facă ceva cu adevărat proaspăt, unic și lustruit. Activitatea ar putea continua să colecteze cantități infinite de numere din ofertele sale freemium și să fie cine știe, poate să creeze calitățile jocurilor principale le-ar face mai populare, nu mai puțin.

Nu mulți oameni știu asta, dar câinii din anii 1940 aveau capacitatea de a apărea din aer.

Îmi dau seama că ceea ce ce spun este inutil, totuși. Îmi dau seama și că sunt în minoritate. Nimănui nu-i pasă cu adevărat că serverele Call of Duty sunt întârziate, jucătorii se confruntă cu lucruri complete diferite între partea client și partea gazdă. Nimeni nu pare prea deranjat de lipsa de originalitate sau de clientul instabil. Sau fapt că amestecarea jucătorilor pe PC și pe consolă distruge echilibrul competitiv. Nimeni nu pare deranjat ca percepe 10 USD pentru nimic pentru a obtine versiuni PS5 si Xbox Series X ale jocului.

An după an. Call of Duty are o audiență și nu este nimic în neregulă cu asta, dacă chiar franciza este în mod clar obosită și depășită cu mult apogeul. S-ar putea să fim o minoritate, dar există un număr tot mai mare de jucători care sunt disperați după ceva - orice - nou.

Halo Infinite și Battlefield 2042 ar putea valorifica

Sursa: Electronic Arts

Call of Duty: Vanguard se va întâlni cap la cap împotriva Battlefield 2042 și Halo Infinite mai târziu în acest an. Când luați în considerare cât de complet este Call of Duty: Vanguard, aș spune că există o furtună perfectă de oportunități pentru ca să concurenți să obțină atenția asupra ofertelor lor din acest an în detrimentul CoD. Toate acestea fără a menționa procesul fără precedent cu care se confruntă Activision cu SUA.S. guvernului în practicile sale culturale toxice la locul de muncă. Dacă m-am simțit vreodată slăbănog în ceea ce se află în ceea ce privește susținerea jocurilor.

Halo și Battlefield oferă, în general, servere mai stabile, Halo Infinite acoperind jocul intim în stilul arenei, iar Battlefield 2042 cuprinzând sfârșitul spectrului de bătălii epice la scară uriașă. Poate oricare dintre ei să detroneze în mod realist gigantul care este Call of Duty? Probabil că nu, dar după ce am avut ceva timp practic cu Vanguard, este greu să treci cu vederea că rareori a existat o oportunitate mai bună. Următoarea versiune beta Halo Infinite și Battlefield 2042 beta ar putea ajuta să dovedească acest lucru.

Call of Duty: Vanguard vizează un eveniment din noiembrie. 5, 2021, data lansării pe PC, PS4, PS5 și pe cele mai bune console Xbox, Xbox One, Seria S și Seria X.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard se preface a fi, ei bine, un alt Call of Duty. Dacă nu te-ai săturat de franciză, cea mai recentă tranșă scade pe noiembrie. 5, 2021, pe aproape fiecare platformă.

  • De la 60 USD la Microsoft
  • De la 60 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here