Call of Duty Vanguard: Data lansării, trailerul de joc și tot ce știm

Sursa: Activision

Puține lucruri sunt la fel de fiabil ca lansarea anuală a unui nou titlu Call of Duty. Chiar și în fața proceselor din statul California și a unei pandemii globale, vom vedea în continuare lansarea unui Call of Duty anul acesta. În urma unor scurgeri de la Playstation Store, Activision și Sledgehammer Games au dezvăluit oficial jocul cu un eveniment cu drepturi îndeplinite.

Titlul – Call of Duty: Vanguard – este acum oficial, împreună cu o dezvăluire în Warzone, unde jucătorii au fost forțați să-și îndrepte atenția spre eliminarea unui tren blindat, ca prima ofertă de jucător versus mediu (PvE) de până acum.

Sari la:

  • Date lansării Call of Duty: Vanguard
  • Dezvăluirea trailerului
  • Gameplay
  • Ultimele știri și scurgeri
  • Dezvoltat de Sledgehammer Games
  • Battle Royale și Warzone
  • Vine pe Xbox One și PS4?

Date lansării Call of Duty: Vanguard

Într-un apel din februarie 2021 cu investitori, COO al Activision Blizzard, Daniel Alegre, a tachinat o „lansare premium Call of Duty” pe cale de lansare în toamnă. Din punct de vedere istoric, titlurile Call of Duty sunt lansate în mod tradițional la jumătatea lunii noiembrie. Au existat două excepții de la aceasta, atât Call of Duty: Black Ops 4 (2018) cât și Call of Duty: Modern Warfare (2019) care au fost lansate în octombrie. După cum era de așteptat, Call of Duty: Vanguard este confirmat să se lanseze pe 5 noiembrie 2021.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Trei versiuni de Vanguard vor fi disponibile pentru cumpărare, inclusiv o ediție standard, o ediție finală și un pachet Cross-Gen. Ultimate Edition de top include diverse produse cosmetice, inclusiv skin-uri de operator pentru Lucas, Polina și Wade, plus pachetul de arme Frontline. De asemenea, primești cinci ore de XP dublu, cinci ore de XP dublu pentru arme, un pachet de permis de luptă cu permis de luptă pentru un sezon și 20 de sărituri de nivel. Pușca de asalt Breacher, pușca de trăgător Snowstorm și pistolul-mitralieră Thunderhead sunt de asemenea disponibile, fiecare incluzând cartușele trasoare.

Precomandarea va oferi acces anticipat viitoarea versiune beta deschisă și arma Mastercraft Night Raid, accesibilă chiar acum în Cold War și Warzone.

Call of Duty: Vanguard

Ridică-te și experimentează lupta împotriva naziștilor pe toate cele patru fronturi de luptă prin ochii a patru personaje diferite Spec Ops. Call of Duty: Vanguard va prezenta o campanie completă, experiență multiplayer proaspătă cu 20 de hărți noi la lansare, împreună cu noul mod Champion Hill și prequel-ul poveștii Dark Aether din Zombies.

  • De la 60 USD la Microsoft
  • De la 60 USD la Walmart

Dezvăluirea trailerului Call of Duty: Vanguard

Înainte de evenimentul oficial de dezvăluire din Warzone, teas-urile au fost trimise creatorilor de conținut de pe tot globul. Acestea teaseră au sugerat cele patru teatru de război pe care Call of Duty: Vanguard le-ar prezenta în campanie. După dezvăluirea din 19 august, a fost lansat oficial un trailer complet. Filmarea prezintă o serie de scene diferite care se desfășoară în cele patru teatre separate de război ale jocului, plus personajele setate să acționeze ca obiectivul campaniei.

Pe lângă dezvăluirea trailerului, în Warzone a fost văzută o nouă scenă finală a jocului. În clipul postat inițial pe YouTube de utilizatorul „AJ21 & Family” și distribuit pe Twitter de CharlieIntel, echipa câștigătoare poate fi văzută ieșind din Verdansk cu elicopterul ca de obicei, dar ultimul membru al echipei este abandonat brusc de un lunetist singuratic. înarmat cu un Mosin-Nagant, purtând o uniformă din epoca celui de-al doilea război mondial.

Gameplay Call of Duty: Vanguard ceea ce știm până acum

Sursa: Activision

Odată ce a avut loc dezvăluirea bătăliei de la Verdansk în Warzone, porțile au fost deschise și a plouat un aval de detalii oficiale. O previzualizare a presă a Call of Duty: Vanguard a oferit câteva informații despre ce pot aștepta jucătorii de la jocul la lansare. Call of Duty: Vanguard va spune povestea Task Force Vanguard, o unitate de forță specială compusă dintr-o echipă zdrențe neobișnuită să lucreze împreună. Acești operatori au sarcina să-i împiedice pe naziști să desfășoare un complot secret la nivel mondial la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, care se întinde pe patru teatru de luptă separat. În timp ce povestea campaniei este în întregime fictivă, deși personajele sunt inspirate de eroii din viața reală a celui de-al doilea război mondial.

Call of Duty: Vanguard se va lansa cu un multiplayer dedicat pentru acțiunea de echipă mică din trecut pe care o cunoaștem și o iubim cu toții. Spre deosebire de Cold War, care a fost lansat cu doar o mână de hărți, se așteaptă ca Vanguard să aibă 16 hărți multiplayer la lansare, cu patru hărți suplimentare pentru noul mod Champion Hill. Nu numai că există mulțime de hărți la început, dar și modul multiplayer va include o nouă fizică a distrugerii. Jucătorii vor putea afecta zone mici ale hărții, cum ar fi distrugerea ușilor, răsturnarea mobilierului într-o cameră cu o grenadă și împușcarea prin podele pentru a deschide liniile de vedere pentru a schimba cursul luptei.

Sursa: Activision

Deși nu au existat informații despre dacă Call of Duty: Vanguard va folosi sau nu matchmaking bazat pe abilități (SBMM) – un potențial punct de aprindere pentru fani – vor exista noi setări Combat Pacing, care le vor permite jucătorilor să aleagă între meciurile multiplayer standard. și opțiuni mai agitate, cum ar fi Blitz, unde jucătorii sunt înghesuiți-o hartă dens populată.

Modul Champion Hill recent anunțat acest mod de joc emblematic pentru Call of Duty: Vanguard. Deși detaliile sunt încă puțin pentru Champion Hill, puținele disponibile înseamnă că modul este similar în funcție de modul Fireteam al Războiului Rece, îmbinând jocul Battle Royale cu alte elemente ale modului de joc pentru un în stil turneu. Jucătorii vor putea merge singuri, cu un prieten sau ca echipă în trio.

Cele mai recente știri și scurgeri de informații Call of Duty: Vanguard de până acum

Sursa: Activision

Sfârșitul lunii iunie a adus o surpriză, deoarece un site independent cunoscut sub de BlizzTrack a raportat că noi active au fost descoperite prin trackerului său. Proprietarul site-ului, Helba, a postat pe Twitter că, pe lângă noile active, a existat și un nou logo cu titlul Slipstream.

Este important de reținut că această presupusă carte de titlu pentru Slipstream nu avea etichetarea tipică Call of Duty. Helba a declara în tweet-uri suplimentare că Slipstream este denumit și forea, ceea ce ar putea fi un indiciu al unui viitor alfa și că „fore”/”forea” este listat în mod specific ca COD2021.exe. Cu toate acestea, persoana din spatele BlizzTrack este singura persoana care a vazut acest cod. Există o mulțime de loc pentru o doză sănătoasă de scepticism aici, mai ales că detaliile oficiale pentru Vanguard au început să fie difuzate fără a mai menționa Slipstream.

Minerii de date și urmăritorii de backend au avut o nouă groapă de iepure, totuși, cu potențialul numelui de cod, ceea ce ar fi putut fi ceea ce a dus la un tweet de la CharlieIntel pe 1 iulie care indică faptul că Slipstream a apărut și pe backend-ul magazinului PlayStation ca un alfa intern cu o dimensiune de fișier de 35 GB.

Începând cu august. 12, atât conturile oficiale de Twitter Call of Duty, cât și Sledgehammer Games au recunoscut fluxul de scurgeri cu diverse meme. În urma unui val de distrugeri de la Activision, care vizează divulgatorii care au partajat imagini minate de date cu brandingul Call of Duty: Vanguard, departamentul de marketing s-a aplecat aparent spre scurgeri cu o lansare constantă de trailere de teaser printre creatorii de conținut din comunitate.

Sosit ? poză.stare de nervozitate.com/bczNZIYw6s

— Call of Duty (@CallofDuty) 12 august 2021

Creatorul de conținut, MrDalekJD, a postat pe Twitter că au primit un videoclip de patru secunde intitulat „Western Front”. În mod similar, contul de Twitter @CODTracker a distribuit și un teaser oficial care ar fi fost primit de un creator de conținut rus fără nume, urmat de mai multe clipuri ale creatorilor de conținut australieni și indieni care au fost transmise în cele din urmă. către CharlieIntel.

Sursa: Activision prin charlieINTEL pe Twitter

Până în august. Pe 15, au fost lansate în sălbăticie patru dintre aceste scurte video-teaser, fiecare numită după teatru de luptă semnificativă din Al Doilea Război Mondial: Frontul Pacificului, Frontul de Est, Frontul de Vest și Africa de Nord. Aceste clipuri prezintă fulgerări rapide de peisaje sfâșiate de lupte, avioane prăbușite pe plajă și, mai ales, pete militare în dificultate pentru Task Force Vanguard.

Dezvoltatorul Call of Duty: Vanguard: Sledgehammer Games este la cârmă

În apelul investitorilor din februarie 2021, Activision a confirmat că Sledgehammer Games va fi studioul care va conduce la dezvoltarea Vanguard. Inițial folosit pentru a dezvolta un titlu Call of Duty la persoana a treia stabilitate în timpul războiului din Vietnam, studioul a fost retras pentru a ajuta la Modern Warfare 3 în 2010. Sledgehammer Games s-a alăturat de atunci unui trio de frunte pentru titlurile Call of Duty - dezvoltând Advanced Warfare în 2014 și WWII în 2017.

Sledgehammer Games a avut un trecut dificil ca studio principal pentru Call of Duty. S-au luptat după eliberarea celui de-al Doilea Război Mondial, văzând fondatorii și o mulțime de membri ai echipei plecând în anii de după lansare. Inițial se aștepta ca titlul Call of Duty din 2020 să fie lansat sub Sledgehammer, dar cu un raport de la Kotaku care susține că planurile au fost abandonate. Call of Duty: Black Ops Cold War a lui Treyarch a ocupat mai târziu acel loc în program.

Sursa: Activision

Raționamentul din spatele amestecului de lansare pare să difere de la „diferențe creative” între Sledgehammer Games și studioul de asistență Raven Software, până la zvonuri titlul lui Sledgehammer a fost pur și simplu o mizerie spartă. Ambele studiouri au ajuns în cele din urmă în roluri de susținere în Black Ops Cold War.

Se pare că Sledgehammer a ridicat piesele, totuși, deoarece au plecat într-o serie de angajări care a adus peste 100 de noi membri în echipă. Studioul s-a extins chiar și la un al doilea birou în Toronto. După anunțul oficial că vor fi responsabil pentru Call of Duty în 2021, contul de Twitter Sledgehammer Games a postat un gif cu The Undertaker de la WWE care iese dintr-un sicriu.

Chiar și cu acest progres la Sledgehammer, Activision a pus în mod activ aproape toate celelalte studiouri sub bannerul lor pe grind Call of Duty. Chiar și Toys for Bob, studioul care a fost responsabil anterior pentru remasterizarea Spyro și Crash Bandicoot, susțin acum Call of Duty: Warzone.

În timp ce Sledgehammer Games se ocupă de campanie, se confirmă că Treyarch este responsabil pentru dezvoltarea modului zombi al lui Vanguard, care va servi drept prealabil la povestea Dark Aether care se desfășoară în prezent în Războiul Rece. Este pentru prima dată în istoria francizei când povestea pentru modul hoardă cooperativă va fi continuă pe toate lansările anuale. Beenox și High Moon Studios servesc ambele ca studiouri de sprijin pentru dezvoltare, Raven Software conducând în mod firesc crossover-ul cu Warzone.

Call of Duty: Vanguard battle Royale: Expanding Warzone

Sursa: Activision

În ceea ce privește Warzone, Activision a confirmat că cel mai nou Call of Duty se va lega de battle royale gratuit. Speculațiile care decurg dintr-un articol despre VGC că Vanguard va rula pe motorul „IW8” al lui Infinity Ward au fost în mare parte confirmate, deși Sledgehammer Games a actualizat puțin tehnologia pentru Vanguard.

IW8 este, de asemenea, motorul care alimentează în prezent Warzone, făcând integrarea dintre Vanguard și Warzone mult mai ușoară. „Dacă privim în viitor Warzone mai târziu în acest an, va exista o altă integrare cu adevărat distractivă cu munca grozavă pe care Sledgehammer Games o conduce pentru noua lansare premium din acest an”, a declarat președintele Activision, Rob Kostich, în timpul unei apel. investitor.

Un eveniment oficial de dezvăluire pentru Call of Duty: Vanguard a avut loc în Warzone în august. 19, continuând practica de a genera hype pentru viitoarele titluri plătite prin jocului free-to-play de mare succes. În plus, Raven Software a postat pe Twitter un program al evenimentelor viitoare pentru Warzone, inclusiv evenimente din 2 septembrie până în 8 septembrie, în prezent tachinate ca „CLASSIFICAD”.

Call of Duty: Vanguard va fi disponibil pentru Xbox One și PS4?

Sursa: Activision

Activision a încadrat următorul Call of Duty ca o „experiență de generație următoare” în timp ce se mândrește cu imagini uimitoare în campania, multiplayer și modurile de cooperare ale jocului. Un pachet Cross-Gen, asemănător cu ceea ce a fost oferit pentru Call of Duty: Black Ops Cold War a fost confirmat. Cu consolele de generație următoare disponibile pe fondul penuriei continue de cipuri și multe titluri de la sfârșitul anului 2021 care acceptă dispozitivul din generația anterioară, nu vă faceți griji că veți fi exclus în curând.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here