Call of Duty: Modern Warfare „Gunsmithing” vă permite să vă modificați întreaga armă

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este o repornire soft a popularei sub-francize.
  • Jocul oferă joc încrucișat între console și PC.
  • Dezvăluirea completă pentru multiplayer este programată pentru începutul lunii august.
  • precomanda jocul pentru 60 USD pe Amazon.

Call of Duty: Modern Warfare este un viitor shooter la prima persoană din echipa Infinity Ward de la Activision. Studioul a dezvoltat originalul Call of Duty 4: Modern Warfare, așa că are experiența necesară pentru a pune o lumină modernă asupra francizei. Spre deosebire de Call of Duty: Black Ops 4 din 2018, Call of Duty: Modern Warfare oferă o campanie pentru un singur jucător, precum și modul tradițional multiplayer.

Personalizarea armelor joacă un rol important în Call of Duty: Modern Warfare. "Armareria" vă permite să modificați câteva caracteristici ale armelor dvs., astfel să poată găsi ceea ce funcționează. Potrivit editorului, Gunsmithing este o opțiune robustă de personalizare a armelor pentru cele două arme principale de încărcare.

Echipamente blocate. Pregătește-te pentru premiera jocului multiplayer #ModernWarfare de pe 1 august. poza.stare de nervozitate.com/vJIMbPZRyE

— Call of Duty (@CallofDuty) 22 iulie 2019

Fiecare armată principală și secundară poate fi mărită pentru a vă oferi tipul precis de putere de foc de care aveți nevoie pentru orice mod multiplayer. personalitate până la cinci părți din fiecare armă până când locurile disponibile sunt umplute. De exemplu, cu puștile de asalt, există de obicei nouă zonă de mărit: bot, lasere, optică, stoc, mâner din spate, magazie, țeavă, țeava sau un avantaj.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Va fi interesant de văzut cum se schimbă modul multiplayer în Call of Duty: Modern Warfare. Din ceea ce am văzut pe Twitch, lupta mare cu Battlefield V și Rainbow Six Siege. Cu toate acestea, doar timpul va spune cum se ridică la concurență. 1 august va fi cu siguranță un moment decisiv pentru seria Call of Duty.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali într-o saga care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care se concentrează pe natura în schimbarea războiului modern.

  • 60 USD pe Amazon

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here