Call of Duty: Modern Warfare „Dark Edition” conține ochelari de protecție nocturnă, precomandați aici

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este o repornire soft a francizei populare.
  • O cutie de colecție „Dark Edition” vine cu ochelari de vedere pe timp de noapte.
  • De asemenea, include jocul complet și alte articole din joc.
  • precomanda Call of Duty: Modern Warfare - Ediția Dark pentru 200 USD exclusiv la GameStop.

Actualizat 1 august 2019: Call of Duty: Modern Warfare - Dark Edition este disponibil exclusiv la GameStop pentru 200 USD. Îl puteți precomanda acum, mergând la comerciant.

Call of Duty: Modern Warfare este un viitor shooter la prima persoană din echipa Infinity Ward de la Activision. Studioul a dezvoltat originalul Call of Duty 4: Modern Warfare, așa că are experiența necesară pentru a pune o lumină modernă asupra francizei. Spre deosebire de Call of Duty: Black Ops 4 din 2018, Call of Duty: Modern Warfare oferă o campanie pentru un singur jucător, precum și modul tradițional multiplayer. Jocul are o serie de ediții uimitoare de colecție, dintre care o vine cu ochelari de vedere pe timp de noapte.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare - Ediția întunecată

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali într-o saga care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care se concentrează pe natura în schimbarea războiului modern.

  • 200 USD la GameStop

Recent, Leon Hurley de la GamesRadar+ a reușit să surprindă câteva nopți imagini cu niște ochelari de vedere pe timp de expuși. arunca sau privire in imaginile de mai jos. Conform uneia dintre legendele, acestea fac parte din Call of Duty: Modern Warfare - Dark Edition. Deoarece dezvăluirea multiplayer este programată pentru 1 august, ediția de colecție ar putea fi anunțată atunci. Se zvonește că acest pachet anume costă 200 USD.

Am să văd ochelarii de vedere nocturnă Dark Edition funcționali, care arată uimitor. Ca o versiune modernă a vechiului Modern Warfare 2. Poza #ModernWarfare.stare de nervozitate.com/NuQFkLWbdj

– Leon Hurley (@LeonHurley) 30 iulie 2019

Call of Duty: Modern Warfare vrea să se întoarcă la rădăcinile francizei. Recent, contul oficial de Twitter al Call of Duty a dezvăluit că „Killstreaks” s-au întors. Killstreaks recompensează jucătorii pentru un număr de ucideri la rând. De exemplu, dacă ucizi alți trei jucători, puteți invoca o dronă care scanează și dezvăluie locațiile inamicului. Recompensele cresc de acolo. În Call of Duty: Modern Warfare 2, poți chema sau lovitură nucleară după ce ai învins 25 de inamici.

Pentru a descuraja camparea, recompensele pentru a obtine cateva Killstreaks includ abilitatea de a un tanc si de a obtine armuri aproape invincibile pentru o viata limitata de timp. În loc să rămână pur și simplu în același colț la hăr, jucătorii vor fi forțați să se miște dacă doresc să folosească multe dintre recompense. Cât de realizat este aceasta rămâne de văzut.

Treci în digital

Xbox One S: ediție completă digitală

Aruncă discurile

Asigurați-vă Xbox One S All-Digital Edition, nouă și ambițioasă consolă Microsoft fără disc. Este cel mai ieftin Xbox One a făcut vreodată, împreună cu un trio de descărcare precum Forza Horizon 3.

  • 199 USD pe Amazon
  • 150 USD la Walmart

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here