Se pare că continuarea Call of Duty: Modern Warfare va avea loc în 2022

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

  • Infinity Ward și Activision au lansat Call of Duty: Modern Warfare în 2019.
  • Potrivit divulgatorului Tom Henderson și publicației VGC, intrarea din 2022 Call of Duty este o continuare a Call of Duty: Modern Warfare.
  • Campania se concentrează pe forțele speciale care luptă împotriva cartelurilor de droguri din Columbia.
  • Thisștire vine în timp ce Activision-Blizzard se confruntă cu un proces privind comportamentul și abuzul sexist la locul de muncă.

Ultimul titlu Call of Duty al lui Infinity Ward a fost repornirea din 2019 a Call of Duty: Modern Warfare. Acum, se pare că o continuare Call of Duty: Modern Warfare va veni în 2022. Potrivit divulgatorului Battlefield Tom Henderson, Call of Duty din 2022 va fi o continuare a Modern Warfare, informații coroborate de VGC.

Compania-mamă a Infinity Ward, Activision-Blizzard, se confruntă cu un proces, susținând că compania a permis comportamentul și abuzuri sistemele sexiste la locul de muncă. Au fost făcuți niște pași, odată cu înlăturarea directorului jocului de pe Diablo 4 și a altor angajați.

Acest joc din 2022, numit de cod Project Cortez, se presupune că prezinta o campanie care se concentrează pe U.S. forțele speciale luând împotriva cartelurilor de droguri din Columbia. Acest număr de cod pare a fi o referire la filmul din 1994 Clear and Present Danger, care îl prezintă pe colonelul Félix Cortez ca răufăcător.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă acest raport este adevărat, acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză prea mare. Fiecare studio din umbrela Activision lucrează în prezent la franciza Call of Duty într-o oarecare măsură. Intrarea din 2021 în franceză anuală, Call of Duty: Vanguard, este condusă de Sledgehammer Games, Treyarch lucrând la un mod Zombies, Raven Software la o actualizare a Call of Duty: Warzone și munca suplimentară de asistență gestionată de studiouri precum Activision. Shanghai și Jucării pentru Bob.

În timp ce Sledgehammer și Infinity Ward împărtășesc tehnologia, Infinity Ward este singura echipă care nu lucrează direct la Vanguard și va avea un ciclu complet de trei ani pentru a-și dezvolta noul joc. În previzualizarea noastră a jocului multiplayer Call of Duty: Vanguard, am constatat că există câteva moduri noi interesante, dar multe întrebări despre fundamentul jocului.

Fii gata

Call of Duty: Vanguard — Pachet intergen

Alegerea ușoară

Dacă intenționați să jucați pe Xbox Series X sau Xbox Series S, această versiune a jocului de luat. Veți dori să arate și să funcționeze cât mai bine posibil, ceea ce înseamnă că va fi puțin mai scump.

  • 70 USD la Microsoft
  • 70 USD pe Amazon
  • 70 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here