Call of Duty: Modern Warfare ar putea fi confirmat pentru octombrie 2019

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare pare a fi parte din acest an.
  • Un trailer a apărut pe YouTube care dezvăluie o dată de lansare în octombrie.
  • Există cifre duble neclare, așa că poate fi lansat la mijlocul lunii.

În acest moment, scurgerile Call of Duty chiar înainte ca dezvăluirile lor să fie o tradiție onorata de timp. Înainte de fiecare E3, Activision fie distribuite materiale prea repede către comercianții cu amănuntul precum GameStop, fie compania ajunge să publice un trailer înainte ca acesta să urce. De data aceasta, acesta din urma a avut loc. Activision a lansat un trailer pentru un joc numit „Call of Duty: Modern Warfare” pe YouTube. Deși acest videoclip a fost retras rapid, a scurs o dată de lansare în octombrie. Această informație a fost dezvăluită de Charlie Intel.

Se zvonește că Call of Duty: Modern Warfare este o repornire ușoară a francizei. Nu este clar dacă jocul va continua povestea seriei sau va începe o nouă trilogie. Ar trebui să aflăm în mai puțin de 24 de ore. Există indicii că jocul conține o campanie pentru un singur jucător, dar acest lucru nu a fost confirmat încă.

#ModernWarfare //t.co/Kxfo152adJ poză.stare de nervozitate.com/IJECoMt6Pr

— CharlieIntel (@charlieINTEL) 29 mai 2019

Ca și în cazul oricărei astfel de scurgeri, luați-o cu un grăunte de sare până când primim confirmarea oficială. Cu toate acestea, având în vedere faptul că este de la Activision, există o mulțime de dovezi care susțin o dată de lansare în octombrie. Imaginea neclară să conțină două cifre, așa că jocul se poate lansa spre mijlocul lunii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ești încântat de Call of Duty: Modern Warfare? Ce parere ai despre nume? Anunță-ne.

împușcător clasic

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty nu a fost niciodată atât de bun

Call of Duty: Black Ops 4 este cel mai bun joc Call of Duty din ultimii ani și merită să fie pe radarul tău. Asigurați-vă că îl verificați la un preț redus pe Amazon.

  • 36 USD pe Amazon
  • 37 USD.34 la Walmart

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here