Multiplayerul Call of Duty: Modern Warfare a fost dezvăluit, include „Ground War” cu peste 100 de jucători

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este o repornire soft a francizei populare.
  • Astăzi, Activision a dezvăluit modurile multiplayer ale jocului.
  • arunca o privire la trailer și poți citi despre el aici.
  • precomanda Call of Duty: Modern Warfare - Ediția Dark pentru 200 USD exclusiv la GameStop.

Astăzi, Activision și Infinity Ward au dezvăluit lumii modul multiplayer la Call of Duty: Modern Warfare. Jocul este programat să fie lansat pe 25 octombrie, dar Call of Duty: Modern Warfare Beta va fi lansat pentru toată lumea luna viitoare. Potrivit Activision, modul multiplayer se concentrează pe un nivel complet nou de joc strategic și tactic.

Un împușcător de fantezie realist

Call of Duty: Modern Warfare

Cu multiplayer nou și vechi

Noul Modern Warfare preia elemente din vechile jocuri și îl împrospătează pentru 2019. Cu toate acestea, realismul fiind un obiectiv uriaș pentru joc, elemente încetinesc totul.

  • 60 USD pe Amazon
  • 49 USD la Walmart

Poți sări în noi are care redefinesc modul multiplayer Call of Duty, de la experiențe de acțiune rapidă, în sferturi scurte, doi la doi în Gunfight, la jocul tradițional multiplayer șase la șase, până la chiar zece la zece sau douăzeci și la douăzeci de focusri. Cu toate acestea, punctul culminant al anunțului a trebuit să fie faptul că Ground War, un mod epic la scară largă, care sprijină mai mult de jucători, va face parte din Call of Duty: Modern Warfare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

La fel ca intrările anterioare în franciză, puteți personaliza armele prin sistemul Gunsmith. Mecanici precum penetrarea glonțului, montarea armelor, spargerea ușilor și ochelarii de vedere pe timp de noapte au fost toate revizuite. Acest lucru este conceput pentru a vă oferi o experiență tactică mai mare, pe linia Rainbow Six Siege.

Pentru a descuraja camparea, Call of Duty: Modern Warfare are Killstreaks. Killstreaks recompensează jucătorii cu diferite avantaje. De exemplu, trei ucideri vă oferă un radar personal pentru a detecta inamicii, patru ucideri vă oferă o dronă sau un pachet de îngrijire, cinci ucideri declanșează lovituri cu rachete, șapte ucideri vă oferă o altă dronă sau un vehicul de asalt, optați ucideri pot. chema o altă lovitură cu rachetă sau acordă pachete de îngrijire, zece ucideri deblochează arme chimice sau un tunner elicopter, unsprezece ucide apeluri într-un elicopter de sprijin, douăsprezece ucide apeluri într-o dronă avansată sau gunship și, în cele din urmă, cincisprezece. ucideri vă oferă armura Juggernaut, astfel încât să puteți cutreieră harta și să distrugeți. ravagii asupra dușmanilor tăi.

Patrick Kelly, director de creație și șef de studio al Infinity Ward, a spus apoi despre abordarea Call of Duty: Modern Warfare față de multiplayer.

Scopul nostru cu Call of Duty: Modern Warfare este să aducem jucătorilor împreună din prima zi pentru a juca împreună. Renunțăm la permisul de sezon, oferă o combinație de hărți gratuită, o mulțime de conținut după lansare și dezvoltăm jocul pentru joc încrucișat. Testăm în direct acum, iar fanii vor putea încerca singuri luni viitoare în versiunea beta. Aceasta este o nouă zi pentru multiplayerul Call of Duty, astăzi este doar începutul – avem multe alte dezvăluiri interesante pentru fani pe care abia așteptăm să le împărtășim.

Call of Duty: Modern Warfare Beta va avea loc în septembrie pe Xbox One, PC și PlayStation 4. Cei care au precomandat jocul pe Xbox One și PC îl pot testa între 19 și 20 septembrie. Serverele cross-play vor fi live atunci. O versiune beta deschisă va avea loc în perioada 21-23 septembrie.

Ești încântat de Call of Duty: Modern Warfare?? Anunță-ne. Editorul anunțat, de asemenea, o ediție întunecată care vine cu ochelari de vedere pe timp de noapte și alte articole. Este o exclusivitate GameStop și costă 200 USD.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare - Ediția întunecată

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali într-o saga care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care se concentrează pe natura în schimbarea războiului modern.

  • 200 USD la GameStop

Treci în digital

Xbox One S: ediție completă digitală

Aruncă discurile

Asigurați-vă Xbox One S All-Digital Edition, nouă și ambițioasă consolă Microsoft fără disc. Este cel mai ieftin Xbox One a făcut vreodată, împreună cu un trio de descărcare precum Forza Horizon 3.

  • 199 USD pe Amazon
  • 150 USD la Walmart

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here