Call of Duty: Modern Warfare multiplayer hands-on: realism și fantezie combinate

Call of Duty: Modern Warfare este un titlu ciudat, nu în ultimul rând pentru că există deja un joc cu acest nume (inserați Modern Warfare vs. Glumă Modern Warfare aici). Cu toate acestea, noul titlu se întoarce în multe feluri la cel mai vechi, creând astfel această amalgamare de nou și vechi, nostalgie și originalitate, despre îngrijirea dezvoltatorului Infinity Ward speră că va atrage toate tipurile de fani. Într-o lume de împușcători plini de culoare, în ritm rapid, să încerce să încetinească totul.

„Am început acum trei ani și am vrut cu siguranță să ne reimaginăm Modern Warfare”, a declarat Jack O'Hara, directorul jocului responsabil de multiplayer, pentru Windows Central. „Am vrut să facem un tip de joc mai tactic și mai reflexiv, în care să puteți gândi puțin mai mult la ceea ce faceți."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Modern Warfare (2019) în multiplayer este încă destul de rapid. Indiferent de mod, moartea vă poate lovi rapid, iar rundele se pot termina în câteva minute. Cu toate acestea, nu este rapid din cauza gameplay-ului, ci mai degrabă în ciuda lui. Chiar și cu toate promisiunile de „realism”, în special în ceea ce detectează campania sa single-player, modul multiplayer reușește să fie o fantezie aproape separată de celelalte părți ale jocului.

Am avut șansa să testăm modul multiplayer săptămâna aceasta. Iată ce am găsit.

Un împușcător de fantezie realist

Call of Duty: Modern Warfare

Cu multiplayer nou și vechi

Noul Modern Warfare preia elemente din vechile jocuri și îl împrospătează pentru 2019. Cu toate acestea, realismul fiind un obiectiv uriaș pentru joc, elemente încetinesc totul.

  • 60 USD pe Amazon
  • 49 USD la Walmart

Moduri peste moduri, cu multe altele care urmează

Există trei moduri de joc pentru secțiunea multiplayer din Modern Warfare. Primul este Gunfight, care este un duel 2v2 pe o hartă flash. Jucătorii apariți pe o hartă mică cu o încărcare aleatorie și se confruntă când rămâne o singură echipă în picioare.

Modul multiplayer reușește să fie în continuare o fantezie aproape separată de celelalte părți ale jocului.

Al doilea este un joc tradițional 6v6 pe o hartă tactică. Echipe de șase (evident) se confruntă fie în Team Deathmatch, în care tocmai ți-ai propus să omori membrii echipei inamice, fie în Domination, în care trebuie să capturi și să aperi un anumit număr de puncte. În hărțile pe care le-am încercat, erau trei puncte și meciul s-a terminat când o echipă a ajuns la un anumit punctaj.

Modul final se referă la hărți de luptă cu număr mare de jucători. A fost construit de la zero, astfel încât să poată susține un număr extins de jucători simultan, conform lui Paul Haile, un manager de producție al jocului, dar la eveniment, a luat susținut 40 de jucători. Aparent, acest mod poate suporta mai mult de 100 de jucători. În acest mod puteți juca ceea ce se numește Ground War.

Dincolo de modurile tradiționale Deathmatch și Domination, există unele precum Cyber ​​Attack, care este similar cu Search and Destroy. O'Hara a confirmat, de asemenea, că diferite moduri vor fi lansate după lansare.

Iată câteva lupte.

Personal mi-a plăcut cel mai mult Gunfight. Încărcările aleatorii fac câmpul de luptă mai clar, deoarece jucătorii mai experimentați nu pot merge cu configurațiile lor prețuite. În plus, s-au terminat rapid și încurajează mai multă cooperare între tine și celălalt jucător din echipa ta.

O altă caracteristică de remarcat: va exista joc încrucișat pe toate consolele, într-o mișcare despre care managerul de producție Paul Haile spune că va „aduna comunitatea Call of Duty pentru prima dată.„El a specificat, de asemenea, că dezvoltătorii au lucrat pentru a echilibra jocul în toate schemele de control.

„Acesta a fost un gol încă de la începutul jocului”, a spus el. „Am echilibrat întregul joc știind că vom avea mai multe scheme de control jucând împreună în același meci."

Cum încetini un joc?

Având în vedere cât de repede poate trece sau rula de multiplayer Modern Warfare, este surprinzător că Infinity Ward a vrut să încetinească de fapt jocul în această nouă iterație.

Totul este să vă planificați fiecare mișcare în Modern Warfare, în loc să alergați cu arme fulgerătoare.

Chiar dacă nu căutați, alegerile pentru acest obiectiv sunt evidente. Mecanismul de montare, care vă permite să vă sprijiniți de un perete sau de altă suprafață pentru un sprijin mai bun în timpul tragerii, vă menține intenționat într-un singur loc. Eliminarea de caracteristici precum sărituri duble te obligă să faci un pas înapoi și să te afli într-un mediu înainte de a-ți da seama cum să ajungi la al doilea etaj al unei clădiri, de exemplu. Totul este să vă planificați fiecare mișcare în Modern Warfare, în loc să alergați cu arme fulgerătoare.

Unul dintre cei mai mari indicatori ai acestei mișcări tactice se află într-o funcție nouă. După cum am raportat anterior, Modern Warfare introduce un mecanic de armuriere care vă permite să vă personalizați armele pe o bancă de arme în ecranul de încărcare înainte de un meci. Există mai multe sloturi - bot, optic și un avantaj suplimentar - care permis până la 60 de configurații diferite pentru armă. Unele arme au mai multe sloturi decât altele, dar vă permite să vă personalizați arma pentru a se potrivi strategii anumitor hărți.

Introducerea ochelarilor de vedere pe timp de noapte este, de asemenea, o mișcare intenționată a dezvoltatorilor, nu numai pentru a permite jucătorilor să se distreze pe hărțile de noapte, ci și să se joace cu lumina. Cu ochelarii de protecție, puteți vedea laserul în infraroșu de la pistoalele care țintesc pe holurile întunecate, astfel încât să puteți vedea potențial sau armă inamică. Unele hărți au, de asemenea, întrerupătoare de lumină oferă jucătorilor opțiunea de tine o ambuscadă unui inamic care poartă ochelarii de protecție. Nu este vorba doar de a pune ochelarii, ci de a ști și când să-i scoți.

Toată această strategie să funcționeze pentru a încetini un meci multiplayer și pentru a vă forța să vă gândiți la următoarele mișcări. Strategia ta începe în ecranul de încărcare cu armuriere. Deoarece se pare că există sute, poate mii (nu pot matematica) de combinații diferite pentru arme, abilități speciale, grenade și multe altele, poți planifica harta. Jucătorii mai experimentați vor lucra pentru a-și configura arma preferată în funcție de stilul lor de joc specific, dar jucătorii nu pot încerca sau serie de arme pentru a vedea care funcționează cel mai bine.

Trăgătorii cu ritmul mai rapid tind să favorizeze o abordare mai agresivă a jocului, dar a fi un tactician Modern Warfare poate arăta diferit pentru fiecare jucător. Teoretic, ai putea să alergi cu un SMG și să tragi, dar există mai multe căi pentru a ajunge la o locație și anumite arme și accesorii poți împiedica mișcarea. Cu toate acestea, puteți adăuga atașamente la arme, de exemplu, care vă accelerează viteza de mișcare sau ușurează alergarea și țintirea. Niciuna dintre hărți nu este plată, cu o mulțime de locuri pentru a urcă și a ajunge la o locație ideală pentru a sta și a aștepta.

Campingul nu este neapărat încurajat, dar teoretic ai putea să o faci dacă funcționează pentru tine. În cele din urmă, va trebui să vă deplasați, deoarece hărțile nu sunt suficiente de mari pentru a se ascunde cu succes pentru perioade lungi de timp și nu sunt multe locuri care să nu aibă cel puțin un punct slab. În plus, există killstreaks (mai multe despre asta mai târziu) care fie vor dezvălui locația ta inamicului, fie te vor forța să te împrăștii.

„Chiar dacă încurajăm momentele să nu gândesc la care va fi decizia ta, care vor fi acțiunile tale. Este încă un joc despre mișcare, a spus O'Hara.

Cum te încalci pe linia dintre realism și fantezie?

În prezentarea de marți, care a avut loc înainte de a pune mâna pe joc, directorul de creație Patrick Kelly a remarcat că principalul „dogma” care a stat la baza Modern Warfare a fost că jocul era rege. În ciuda devotamentului noului joc față de realism și a unei campanii autentice și serioase pentru un singur jucător, care a smuls „direct din titluri”, potrivit Kelly, jocul trebuia să fie încă distractiv.

Aceste două idei să fie în contradicție cu ceaaltă la început. Dacă povestea jocului creează o realitate întemeiată în care războiul este moarte atât pentru soldați, cât și pentru civili, atunci cum putem promova un mod multiplayer care nu pare să pună în aplicarea nimic din toate acestea?

Call of Duty: Modern Warfare este atât realist, cât și nu. Este serios și serios, dar și distractiv și fantastic.

Acesta a fost un subiect de conversație săptămâna aceasta, datorită anunțului lui Infinity Ward că aduce înapoi killstreaks. Această funcție recompensează jucătorii pentru că obțin un număr de ucideri la rând fără a muri și câteva standarde vechi sunt readuse pentru Modern Warfare, cum ar fi Juggernaut. Una dintre aceste recompense recent anunțate este fosforul alb, un gaz interzis la nivel internațional în război, dar care ar fi fost folosit de U.S. în Siria.

În cele din urmă, totuși, multiplayer-ul este o entitate separată de single-player. Există elemente comune – modul în care funcționează armele este uniformă în toate modurile, de exemplu, și dezvoltatorii au spus că antecedentele operatorilor vor fi consecvente – dar modurile multiplayer nu trebuie să luați la fel de serios ca povestea.

„Multiplayer-ul este cu siguranță mai fantastic decât single player”, mi-a spus Paul Haile, director de producție la Infinity Ward, în timpul unui interviu după prezentare. „Tonul poate diferi destul de mult, dar facem tot posibilul pentru a ne asigura că rămâne coeziv ca orice produs."

„Când porniți în dezvoltare, unul dintre cele mai grele lucruri, în special cu un studio mare, este să câștige mulți oameni aliniați această viziune nordică a proiectului. Pentru noi, realismul a fost cu siguranță una dintre acele stele nordice”, a adăugat O'Hara. „Întotdeauna există compromisuri de ambele părți, dar vă oferă direcție comună și un limbaj comun, de asemenea, pentru a putea face presiune asupra ideilor de testare."

Asta însemna că echipa multiplayer, cel puțin, a trebuit să atingă un echilibru între a intra într-un teritoriu care a fost considerat prea realist. Anumite elemente asemănătoare jocului, cum ar fi săritura dublă și mersul pe perete, au fost eliminate, dar echipa să împiedice să ia în considerare lucruri precum blocul armelor, care se întâmplă în viața reală, dar conform lui O'Hara, a fost un concept prea lent pentru a fi folosit într-un Call of Jocul datoriei.

Echipa ca întreg a fost dedicată realismului ca concept. Dezvoltatorii au încercat arme în viața reală pentru a învăța toate dezavantajele reculului, penetrarea glonțurilor și chiar modul în care lucrează cu ochelari de vedere pe timp de noapte, toate pentru a veni la Modern Warfare cu cât mai multe cunoștințe posibil. Cea mai mare parte a fost pusă în joc, dar în cele din urmă, distracția și jocul au fost cele mai importante.

„Este ciudat să spui „realism și imaginație”, dar este această dihotomie ciudată de a încerca să le aliniezi pe cele două și de a cădea în acest lume care nu este tocmai la Hollywood, dar este realism și încercarea de a găsește linia, a adăugat. O'Hara.

Concluzie

Call of Duty: Modern Warfare este atât realist, cât și nu. Este grav și serios, dar și distractiv și fantastic; depinde doar de ce mod joci. Nu am verificat încă campania single-er, dar în ceea ce privește acest joc multiplayerul, realismul este o caracteristică, dar nu la baza fundației sale. Anumite moduri, cum ar fi hărțile flash 2v2, aruncă jucătorii într-o experiență mai casual, în timp ce hărțile mari îi pun pe jucători într-o situație în care contribuțiile mici pot juca un rol important.

Tot ce trebuie să știți despre Call of Duty: Modern Warfare 2019

Toate acestea sunt în serviciul a două idei: pentru a crea o experiență mai realistă și pentru a reveni la jocurile originale Modern Warfare. Noul Modern Warfare este mai lent și mai greoi decât jocurile mai recente din franciză, dar asta este în serviciul, sperăm, de a crea un joc mai bine fundamental. Idei precum killstreaks s-au întors și se adaugă la aspectele de altă lume ale multiplayerului, dar ajutați și în felul lor să mențină totul pe drumul cel bun.

Vom vedea cum se adună totul când jocul va fi lansat în octombrie. 25, 2019 pe Windows PC, Xbox One și PlayStation 4.

Un împușcător de fantezie realist

Call of Duty: Modern Warfare

Cu multiplayer nou și vechi

Noul Modern Warfare preia elemente din vechile jocuri și îl împrospătează pentru 2019. Cu toate acestea, realismul fiind un obiectiv uriaș pentru joc, elemente încetinesc totul.

  • 60 USD pe Amazon
  • 49 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here