Call of Duty: Modern Warfare se lansează pe 25 octombrie, precomandați aici

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este o repornire soft a celebrei francize.
  • Jocul se lansează pe 25 octombrie pentru Xbox One și alte platforme.
  • Jocul oferă joc încrucișat și fără permis de sezon.
  • Îl puteți precomanda pentru 60 USD prin Microsoft Store.

După săptămâni de scurgeri, Activision a dezvăluit în sfârșitul Call of Duty: Modern Warfare. Jocul pare a fi o repornire ușoară a francizei, dar spune o nouă poveste. Căpitanul Price s-a întors și arată mai bine ca niciodată. Potrivit editorului, jocul va fi lansat pe 25 octombrie pentru Xbox One, PC și PlayStation 4. Contrar zvonurilor, nu va veni pe Nintendo Switch. În plus, versiunea pentru PC este exclusivă pentru Blizzard's Battle.lansatorul de net.

Un raport al Eurogamer a oferit mai multe detalii despre proiect. Jocul va suporta jocul încrucișat între console și computer și va renunța la modelul de permis de sezon care a fragmentat jucătorii în trecut. Priza a spus următoare.

Call of Duty: Modern Warfare va fi primul din franceza care va accepta jocul incrucisat pentru PC si console. Între timp, modelul de permis de sezon învechit al seriei a fost eliminat, pentru a se asigura că hărțile suplimentare și alte fragmente de conținut post-lansare nu fragmentează baza de jucători a jocului.

Este grozav să vezi că Activision adoptă practici moderne din industrie pentru joc. Sperăm că povestea va fi o călătorie emoționantă și palpitantă. Call of Duty: Black Ops 4 se concentrează doar pe multiplayer și se simte că un joc incomplet.

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern. Dezvoltat de studioul care a început totul, Infinity Ward oferă o reimaginare epică a seriei iconice Modern Warfare de la zero. În campania viscerală și dramatică de poveste pentru un singur jucător, Call of Duty: Modern Warfare depășește limitele și încalcă regulile... Jucătorii se vor angaja în operațiuni ascunse uluitoare, alături de o distribuție diversă de forțe speciale internaționale în orașe europene emblematice și întinderi volatile din Orientul Mijlociu.

Șeful de studio al dezvoltatorului Infinity Ward, Dave Stohl, a discutat în continuare despre joc. El a adăugat după dezvăluire.

Creăm o experiență încărcată emoțional, care este inspirată de titlurile din lumea de astăzi, unde regulile sunt gri și liniile de luptă sunt neclare. Jucătorii se vor alătura unei distribuții variate de forțe speciale internaționale și luptători pentru libertate în misiuni captivante și zguduitoare... Este intens, este incitant și abia așteptăm ca fanii noștri să joace în octombrie.

Ești interesat de Call of Duty: Modern Warfare acum că are joc încrucișat și fără permis de sezon? Anunță-ne. timp precomanda jocul chiar prin Microsoft Store. Există o mulțime de versiuni diferite din care puteți alege, care oferă avantaje pentru multiplayer. Ca și în cazul oricărui joc modern „AAA”, titlul este Xbox One X și ar trebui să fie clar și neted pe platformă.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft Store

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here