Se lansează Call of Duty: Modern Warfare, rulează la 4K 60 FPS pe Xbox One X (actualizare)

Sursa: Activision

Ce trebuie sa stii

 • Call of Duty: Modern Warfare este acum disponibil pentru Xbox One și PC.
 • Jocul este un shooter la persoana întâi cu o campanie matură.
 • Activision a eliminat microtranzacțiile și permisul de sezon restrictiv.
 • Call of Duty: Modern Warfare începe de la 60 USD pe Microsoft Store.

Actualizat 25 octombrie 2019: În prealabil Microsoft Store a spus că Call of Duty: Modern Warfare a fost doar Xbox One X, ajuns. Acum, se spune că rulează la „4K Ultra HD” pe sistem. Deoarece rata de cadru este de 60 de cadru pe secunda, titlul este unul dintre rarele jocuri 4K 60 FPS de pe Xbox One X.

Call of Duty: Modern Warfare este repornirea spirituală a popularului shooter la persoana întâi de ceva vreme în urmă. Readuce multe dintre aceleași personaje - și multe dintre aceleași situații - dar le prezinta într-o lumină mai relevantă. Campania pare a fi întunecată și tulburătoare, exact ceea ce și-au dorit jucătorii.

Call of Duty: Modern Warfare este în sfârșit disponibil pe Xbox One și PC și arată grozav pe sisteme. Versiunea pentru PC este cea pe care am revizuit-o și este siguranța fotorealistă. Cu toate acestea, pe Xbox One X, nu este deloc în obstacol. Jocul are randare și texturi de înaltă rezoluție și pare să fie blocat la 60 de cadre pe secundă în timpul campaniei și în multiplayer.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă puteți ridica titlul, puteți face acest lucru pentru 60 USD. Cu toate acestea, există și alte versiuni disponibile care costă mai mult. Jocul nu va introduce microtranzacții sau alte astfel de mecanisme, dar va exista un Battle Pass sezonier care vă oferă avantaje suplimentare atunci când jucați multiplayer. În plus, re cumpărați un mod este exclusiv pentru PlayStation 4 timp de un an.

În recenzia lui Windows Central, James Bricknell a scris: „Call of Duty: Modern Warfare se simte ca o să revină la forma care a făcut-o din Infinity Ward un astfel de nume în jocurile la prima persoană. Povestea este bună, deși împiedicată de Infinity Ward care caută puțin prea mult să fie nervos. Nu-mi place termenul nervos, dar se potrivește. Poți să-i faci pe oameni să gândească fără să-i faci să se simtă neplăcut. Este o linie fină și nu cred că Infinity Ward a mers în întregime corect."

Lupta la nivelul următor

Call of Duty: Modern Warfare

Războiul este din nou modern

Dezvoltat de Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare preia conceptului de luptă modernă și îl reaplică, cu personaje familiare în situații necunoscute.

 • 60 USD la Microsoft Store

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here