Call of Duty: Modern Warfare primește un trailer de lansare a gameplay-ului bombastic

Call of Duty: Modern Warfare este un viitor shooter la persoana întâi de la Activision. Jocul este o repornire spirituală a celebrului Call of Duty 4: Modern Warfare, dar prezintă aceleași personaje într-un nou cadru. Potrivit tuturor celor care au previzualizat campania, este o poveste întunecată, incomodă și realistă.

Astăzi, Activision a lansat trailerul de lansare a gameplay-ului pentru Call of Duty: Modern Warfare. Videoclipul evidențiază campania și pare să se concentreze pe tactici. Cu toate acestea, la fel ca în fiecare joc Call of Duty, există o mulțime de explozii și piese stabilite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Într-un interviu recent, Activision a spus că Call of Duty: Modern Warfare se concentrează pe legăturile dintre oameni. Se pare că camaraderia dintre soldați este punctul central al poveștii. Puteți citi mai jos un fragment din articolul The Escapist.

Povestea Modern Warfare nu este deprimantă; este vorba despre legăturile dintre oameni, care împărtășesc un scop comun și își propun să-l atingă. Sunt momente de pierdere, momente de umor și momente de sărbătoare. Este cathartic și, oricât de ciudat sună să spui asta, catharsis este distractiv.

Ce părere ai despre trailer? Ești încântat de Call of Duty: Modern Warfare? Anunță-ne.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii își asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere.

  • 60 USD pe Amazon

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferate
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here