Motorul Call of Duty: Modern Warfare a fost în dezvoltare timp de 5 ani, pentru a fi folosit în jocurile viitoare

Ce trebuie sa stii

  • Call of Duty: Modern Warfare este o repornire soft a celebrei francize.
  • Jocul se lansează pe 25 octombrie pentru Xbox One și alte platforme.
  • Jocul oferă joc încrucișat și fără permis de sezon.
  • Îl puteți precomanda pentru 60 USD prin Microsoft Store.

După câteva săptămâni de scurgeri, Activision a dezvăluit în sfârșitul Call of Duty: Modern Warfare astăzi. Jocul pare a fi o repornire ușoară a francizei, dar spune o nouă poveste. Căpitanul Price s-a întors și arată mai bine ca niciodată. Potrivit editorului, Call of Duty: Modern Warfare ar trebui să fie lansat pe 25 octombrie pentru Xbox One, PC și PlayStation 4. Recumpărați că versiunea pentru PC este exclusivă pentru Blizzard's Battle.lansatorul de net.

Trailerul jocului prezinta imagini fotorealiste si arata ca un pas deasupra Call of Duty: Black Ops 4 si chiar Call of Duty: Infinite Warfare. Potrivit unei analize aprofundate realizate de Digital Foundry, motorul care alimentează Call of Duty: Modern Warfare a fost în dezvoltare de cinci ani și ar trebui să fie folosit și în jocurile viitoare ale altor dezvoltatori. citi mai jos un fragment din raport.

Unul dintre obiectivele cheie cu cel mai recent motor este acela de a ajuta la așezarea bazei pentru viitorul seriei Call of Duty, lucrările inițiale bune la modernizare încă de acum cinci ani. În viitor, munca lui Infinity Ward va fi împărțită în studiouri precum Sledgehammer și Raven Games, unde a existat deja o istorie sănătoasă de colaborare.

Sperăm că noul motor va funcționa bine cu mașinile de ultimă generație, deoarece acestea sunt chiar după colț. Cu toate acestea, doar timpul ne va spune. Până atunci, nu putem bucura de experiență pe mașinile din generația actuală.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ești interesat de Call of Duty: Modern Warfare? Anunță-ne. timp precomanda jocul chiar prin Microsoft Store. Există o mulțime de versiuni diferite din care puteți alege, care oferă avantaje pentru multiplayer. Ca și în cazul oricărui joc modern „AAA”, titlul este Xbox One X Enhanced și ar trebui să arate clar și să ruleze la 60 de cadre pe secundă pe platformă.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere. Call of Duty: Modern Warfare îi învăluie pe fani într-o narațiune incredibil de crudă, plină de provocări, care aduce o intensitate de neegalat și pune în lumină natură în schimbarea războiului modern.

  • 60 USD la Microsoft Store

Accesoriile Xbox pe care le veți iubi

Fiecare dintre aceste accesorii de calitate este garantat pentru a vă avea experiența Xbox.

Controler cu firul stabilit PowerA pentru Xbox One 20 USD la Amazon)

Imaginea de la PowerA asupra controlerului Xbox One este o alegere atractivă pentru jucătorii care au grijă de buget, care găsește toate elementele de bază.

Telecomanda media Talon PDP Xbox (20 USD la Amazon)

Telecomanda media Talon PDP Xbox este excelentă pentru a viziona emisiuni pe consolă.

Stand vertical Xbox One S (10 USD la Amazon)

Stați-vă consola în poziție verticală cu acest accesoriu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here