Call of Duty: Modern Warfare renunță la permisul de sezon pentru un permis de luptă sezonier asemănător Fortnite

Ce trebuie sa stii

 • Call of Duty: Modern Warfare este un viitor shooter la prima persoană de la Activision.
 • Va veni pe Xbox One, PC și PlayStation 4 la sfârșitul lunii octombrie.
 • În loc de un permis de sezon, are permise de luptă sezoniere precum Fortnite.
 • precomanda Call of Duty: Modern Warfare pentru 60 USD prin Amazon.

Ori de câte ori se lansează un nou joc Call of Duty, există cei care care iubesc absolut experiența, dar mai sunt cei care au probleme cu modelul său de afaceri. Call of Duty: Modern Warfare vrea să facă experiența echitabilă pentru toată lumea și schimbă modul în care gestionează conținutul post-lansare.

Astăzi, echipa a anunțat anumite modificări ale modului în care va introduce noi hărți și funcții în viitor. Prin introducerea jocului încrucișat între console și PC, eliminând permisul de sezon și pachetele multiplayer separate, oferind hărți multiplayer gratuite și lansând aproape toate modurile simultan pe toate dispozitivele, Activitatea a făcut pași mari în remedierea imaginii francizei. Cu toate acestea, devine și mai bine.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În loc să solicite onarea unui permis de sezon scump, care ar putea fi aproape preț ca jocul complet, editorul va introduce un permis de luptă. Acesta nu este un sistem de cutie de pradă și nu va fi niciodată. În primul rând, toate elementele avantajoase ale jocului pot fi deblocate jucând Call of Duty: Modern Warfare. Noul sistem Battle Pass va permite jucătorilor să vadă conținutul pe care îl câștigă sau îl cumpără.

Battle Pass-urile vor fi lansate în funcție de noi sezoane. Nu este clar cât va costa fiecare dintre ele, dar sperăm că se află în intervalul 10-15 USD, la fel ca Fortnite sau Destiny 2. Battle Pass și magazinul din joc vor prezenta o varietate de conținut cosmetic care nu afectează echilibrul jocului. Cu toate acestea, va trebui să așteptăm până când punem mâna pe joc pentru a fi judecătorul.

Battle Pass nu se va lansa pe 25 octombrie, astfel încât toată lumea să aibă șansa de a juca jocul de bază și de a obține deblocări. Cu toate acestea, probabil că va veni mai târziu în noiembrie sau decembrie, deoarece echipa a spus că se lansează anul acesta. Ce parere aveti de aceste schimbari? Crezi că sunt corecte? Anunță-ne.

Uite cine s-a întors!

Call of Duty: Modern Warfare

Căpitanul Price și trabucul lui se întorc

Miza nu a fost niciodată mai mare, deoarece jucătorii asumă rolul de operatori letali de rangul 1 într-o saga plină de viteze care va afecta echilibrul global de putere.

 • 60 USD pe Amazon

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here