Call of Duty: Modern Warfare 4 este posibil în apropierea jocului de generație următoare

Call of Duty: Modern Warfare este o franciză extrem de populară, iar anul acesta Infinity Ward ar putea dezvolta Call of Duty: Modern Warfare 4. Mai multe surse au spus că titlul nu va fi Call of Duty: Ghosts 2, așa că lasă doar câteva opțiuni. Potrivit unui raport al Dexerto, dacă nu există o nouă franciză în lucru, cel mai probabil va fi Call of Duty: Modern Warfare 4.

Call of Duty: Black Ops 4 nu avea un mod single-player, dar se pare că experiența Call of Duty din acest an poate conține unul. Potrivit unui alt raport al Game Rant, Call of Duty: Modern Warfare 4 nu va conține o poveste nouă, ci Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Acum, aici zvonul devine și mai ciudat. Misiunea de deschidere a Rusiei în care comiți sau crimă în masă va fi eliminată, iar Call of Duty: Modern Warfare 3 Remastered poate fi adăugat la joc la o dată ulterioară. Ca și în cazul oricărei astfel de „scurgeri”, luați-o cu un sâmbure de sare până când Activision dezvăluie jocul. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, asta nu este tot. Dacă accesați portalul de locuri de muncă Infinity Ward, echipa caută în mod activ un inginer software care să conducă viziunea a ceea ce poate realiza o adevărată consolă de generație următoare.„Pentru a atrage potențialii solicitanți, adaugă postarea, „veniți să lucrați cu cei mai străluciți din industria jocurilor pentru un titlu interesant și neanunțat de generația următoare.„Nu este clar dacă aceasta este o nouă franciză sau un joc Call of Duty de ultimă generație.

Mulți alții dezvoltatori, inclusiv Rockstar Games și Turn 10 Studios, lucrează la titluri de ultimă generație care se concentrează pe anima facială și mai bune și lumi detalii. Următoarea generație Xbox este de așteptat să se lanseze în 2020, conform altor zvonuri, așa că acesta este sigur de un moment interesant, de tranziție pentru industria jocurilor de noroc.

  • Vezi Call of Duty: Black Ops 4 pe Amazon
  • Vedeți Call of Duty: Black Ops 4 la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here