Call of Duty: Mobile a fost deja descărcat de peste 100 de milioane de ori (actualizare)

Ce trebuie sa stii

  • Activision a lansat recent Call of Duty: Mobile.
  • Jocul este o experiență gratuită pentru Android și iOS.
  • Call of Duty: Mobile oferă un mod Battle Royale cu o sută de jucători.
  • A fost descărcat de peste 100 de milioane de ori, India fiind lider.

Actualizat 5 decembrie 2019: Cea mai recentă cifră este de aproximativ 172 de milioane de descarcări.

Call of Duty: Mobile este un shooter la persoana întâi pe Android și iOS. Deși jocul este afiliat cu Activision, este de fapt realizat de compania chineză Tencent. Ne-am jucat în ultimele zile și ne place foarte mult. Se pare că nu suntem singurii.

Astăzi, firma de statistică Sensor Tower – care urmărește descărcările mobile – a declarat că Call of Duty: Mobile a fost descărcat de 20 de milioane de ori până acum, iar utilizatorii au cheltuit deja 2 milioane de dolari în microtranzacții. În mod surprinzător, jocul este incredibil de popular în India, deoarece această categorie de 14% din instalări. Statele Unite sunt doar la 9 la sută.

Call of Duty: Mobile a strâns până acum peste 2 milioane de dolari cheltuiți pentru 20 de milioane de instalații, conform estimărilor Sensor Tower. Acestea includ versiunile jocului Activision și Garena. India este lider cu 14% din instalări, U.S. este nu. 9 cu 9%. #callofdutymobile #callofduty pic.stare de nervozitate.com/2ici0HBa9g

— Turnul cu senzori (@SensorTower) 2 octombrie 2019

Este grozav să vezi că jocul merge atât de bine la lansare. Sperăm că acest succes va continua și în viitor, deoarece a oferit o mulțime de jucători care nu și-au putut permite să cheltuiască 60 USD pentru a experimenta Call of Duty.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Președintele Activision, Rob Kostich, a spus următoarea.

Răspunsul fanilor de pe Android și iOS a fost uimitor. Deja, Call of Duty: Mobile... devenind nr. Aplicația iOS s-a clasat pe locul 1 la descarcări în general, nu numai printre jocuri, ci și printre toate aplicațiile, în 100 de țări. Aceasta este o experiență incredibilă de distracție și abia începem. Felicitări echipelor de la Activision și partenerului nostru Tencent's TiMi Studios pentru că au făcut un joc atât de grozav pentru jucători. Și mulțumiri speciale fanilor noștri pentru sprijinul lor continuu. Mai sunt multe de așteptat pe măsura ce lansăm mai mult conținut și actualizări.

Call of Duty: Mobile este un joc free-to-play care reunește hărți, moduri, arme și personaje din franciza Call of Duty. Dacă doriți să-l verificați, puteți face acest lucru fără niciun risc. Doar căutați Call of Duty: Mobile în aplicația Apple sau în revista Google Play.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here