„Call of Duty: Black Ops IIII” ar putea fi scurs de starul NBA James Harden

În ultimele zile, multe magazine au confirmat existența „Call of Duty: Black Ops IIII”. Deși au existat multe „surse anonime” care au oferit detalii credibile, dovezile fizice provin dintr-o listă de mărfuri de la GameStop și o pălărie purtată de starul baschetului James Harden.

Cu câteva zile în urmă, imaginile preluate din software-ul de inventar al GameStop arătau către pălării, șnur, cămăși și o varietate de alte articole vestimentare cu marca „Call of Duty: Black Ops 4”. Cu toate acestea, acestea ar fi putut fi falsificate, nu am făcut prea mult din asta.

Barba a sosit și este gata de luptă cu Thunder. poza.stare de nervozitate.com/ky3E8TK9Hy

— NBA pe ESPN (@ESPNNBA) 7 martie 2018

Ieri, James Harden a purtat o pălărie la un eveniment cu patru dungi portocalii pe ea. Semăna cu logo-ul Call of Duty: Black Ops III. Fanii au dedus rapid că era o siglă pentru viitorul joc Call of Duty: Black Ops, dezvoltatorul de sub-franciză Treyarch este cunoscut pentru.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De atunci, multe magazine precum Eurogamer și Kotaku au confirmat că pălăria reprezintă Call of Duty: Black Ops IIII. În loc să opteze pentru a utiliza cifra romană „IV”, dezvoltatorul optează pentru „IIII”, care este uneori folosit interschimbabil. Legenda spune că romanii au preferat să folosească IIII din anumite motive religioase.

Am contactat Activision pentru comentarii și vom actualiza povestea de îndată ce primim un răspuns. Cu toate acestea, probabil că editorul va nega existența titlului până la E3 2018 sau un alt eveniment oportun.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here