Ediția de colecție „Mystery Box” Call of Duty: Black Ops 4 este disponibilă pentru precomandă”,

Actualizat 23 iulie 2018: După ce s-a epuizat rapid săptămâna trecută, pachetul ediția de colecție este acum din nou în stoc pe Amazon. Urmează articolul original.

Ieri, Activision a anunțat o ediție incredibil de specială a Call of Duty: Black Ops 4 pentru Xbox One și alte platforme. "Mystery Box Edition" conține o mulțime de conținut fizic și digital de care se va bucura orice fan al seriei. Se lansează și pe 12 octombrie 2018.

Pachetul conține infama „Cutie misterioasă”, câteva „FigPins” exclusive, un puzzle, benzi desenate, litografii, o SteelBook de colecție și multe altele. În afară de asta, este lansat și „Black Ops Pass”, care include o experiență bonus cu zombi, hărți suplimentare și personaje noi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acum vine prețul. Ediția Mystery Box costă 199 USD.99 pe Amazon și alți retaileri. Este cu siguranță una dintre cele mai bune ediții de colecție pe care le-am întâlnit, așa că dacă vă place Call of Duty, luați în considerare să alegeți una. De asemenea, Mystery Box se aprinde și produce o multitudine de efecte sonore ciudate!

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Best Buy
  • Vezi la GameStop

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here