Call of Duty: Black Ops 4 'Blackout' battle royale beta datat [actualizat

Următoarea intrare din renumită franciză de shooter a Activision, Call of Duty, a fost dezvăluită oficial înainte de lansarea programată în această toamnă. Call of Duty: Black Ops 4 va reînvia seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”. Un mod Battle Royale numit „Blackout” face, de asemenea, parte din pachet.

22 august 2018: Blackout beta va începe pe Xbox One pe 14 septembrie.

Deși detaliile despre mod sunt neclare, știm că poți juca fie singur, ca o echipă sau doi, fie ca o echipă de patru. Harta ar trebui să fie, de asemenea, una dintre cele mai mari din istoria Call of Duty. Dintr-un teaser lansat pe Twitter, se pare că proprietarii PlayStation 4 vor putea încerca versiunea beta Blackout deschis cu 10 septembrie 2018.

Pregătește-te în consecință.Pana de curent #Poza.stare de nervozitate.com/X70KVQ75gU

— Call of Duty (@CallofDuty) 14 august 2018

Nu este clar când va ajunge testul Xbox One și PC, dar nu așteptăm ca cele două platforme să-l obțină de mai târziu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sperăm că Black Ops 4 va fi o experiență rafinată și echilibrată pe toate platformele când va fi lansat în câteva luni. În prezent, puteți precomanda Black Ops 4, deschis de la 59 USD.99. Jocul este programul să se lanseze pe 12 octombrie, cu ajutorul căreia Xbox One X în remorcare.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here