Call of Duty: Black Ops 4 vizează rezoluția nativă 4K pe Xbox One X

Următoarea intrare din renumita franciză de shooter a Activision, Call of Duty, a fost dezvăluită oficial înainte de lansarea programată în această toamnă. Call of Duty: Black Ops 4 va reînvia seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”. Un mod Battle Royale numit „Blackout” face, de asemenea, parte din pachet.

Astăzi, Digital Foundry a lansat o analiză a beta Blackout a lui Call of Duty: Black Ops 4. Potrivit publicației, jocul vizează rezoluția nativă 4K la 60 FPS prin scalare dinamică pe Xbox One X. Deoarece este o versiune beta, rezoluția la un moment dat este mai mică, așa că sperăm că vor exista îmbunătățiri semnificative până la livrarea jocului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Versiunea PlayStation 4 Pro vizează, de asemenea, rezoluția nativă 4K, dar sursa bănuia că jocul folosea reconstrucția temporală, deoarece imaginea părea mai moale și, posibil, prezenta dovezi ale tehnicii. Sperăm că o analiză a construcției finale va oferi răspunsuri concrete.

Este grozav să vezi că dezvoltatorul împinge mai mult imaginile pe Xbox One X, deoarece oferă cea mai curată imagine pe console. Sperăm că vor putea îmbunătăți și performanța. Ești interesat de Call of Duty: Black Ops 4? Te deranjează lipsa unei campanii? Ce părere aveți despre interpretarea studioului asupra Battle Royale? Anunță-ne.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here