Producătorul și programatorul Call of Duty: Black Ops 4 vorbesc despre Blizzard, joc încrucișat, versiunea beta și multe altele (Întrebări și răspunsuri)

Următoarea intrare din renumită franciză de shooter a Activision, Call of Duty, a fost dezvăluită oficial înainte de lansarea programată în această toamnă. Call of Duty: Black Ops 4 va reînvia seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”. Black Ops 4 este dezvoltat de Treyarch cu ajutorul lui Raven. Beenox ajutor cu versiunea pentru PC.

Beta multiplayer la început pe 3 august 2018, pe PlayStation 4. Ar trebui să fie disponibil pe Xbox One și PC abia pe 10 august. În septembrie, experiența Blackout Battle Royale prinde viață cu un alt test beta.

Recent, am discutat cu producătorul senior de computere Treyarch, Jonathan Moses, și cu programatorul principal tehnic Beenox, Philippe Troie, pentru a discuta despre versiunea beta pentru PC a Black Ops 4 și despre ceea ce urmează pentru joc.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

O viziune din interior despre Call of Duty: Black Ops 4

Asher Madan, scriitor de știri Windows Central: Pare să fie un impuls mai mare pentru Call of Duty pe PC anul acesta. Ce optimizări specifice a implementat echipa pentru versiunea pentru PC a Black Ops 4? Cum diferă de anii trecuți?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Philippe Troie: Pentru Black Ops 4, am asigurat echipa mult mai devreme decât jocurile anterioare Call of Duty. În ceea ce privește optimizarea, ceea ce veți vedea în acest joc weekend-ul viitor, este cât de flexibil reacționează la hardware-ul dvs. Susținem o fidelă vizuală foarte mare pentru jucătorii care au ceea ce le place foarte mult o experiență apropiată de a vedea în cinematografie. Dar acceptăm și setări competitive, cum ar fi rata de cadre ridicate și latența foarte scăzută.

Care sunt unele dintre opțiunile de frame rate disponibile pe computer?

Troie: debloca complet rata de cadre și poți rula cât de repede poți pe hardware.

Care este starea serverelor dedicate pentru joc?

Troie: Pentru Black Ops 4 pe PC, vor fi servere dedicate sută la sută pentru beta. Este încă de stabilitate pentru lansare.

Jonathan Moses: Pentru console, avem și servere dedicate sută la sută chiar acum.

Care sunt diferențe dintre versiunile Xbox One X și PlayStation 4 Pro și Black Ops 4? Cum se compară cu computerul?

Troie: Jocul acceptă 60 FPS [cadre pe secundă pe un monitor 4K, dar am prezentat și o configurație mai competitivă la E3, unde am avut monitoare cu rata de cadru foarte mare. Dorim să explorăm ambele capetele ale spectrului doar pentru a obține feedback din partea comunității, pentru a auzi ce au spus despre a avea imagini de foarte mare fidelitate și, de asemenea, latență foarte scăzută, rata de cadru ridicată. Sunt cu adevărat concentrați pe extragerea proprietății hardware- gigaflop din hardware-ul tău, aându-ne că funcționează cât mai bine pe orice tip de GPU. Pe console, ai doar televizorul pe care te poti juca. Pe PC este o junglă de hardware. Jocul trebuie să se adapteze la ceea ce ai.

Moses: Aceste diferențe exacte de rezoluție sunt ceva în care vom intra după beta și alte teste.

Cum vă asigurați că anumite playere de PC cu setări mai slabe sau alte configurații obscure nu sunt dezavantajate? Este vorba doar de optimizare?

Troie: Avem o echipă de designeri care explorează tot felul de oportunități de joc și de interfață. Implică multă muncă în echipă în care fiecare schimbare este condusă de echipă. Treyarch și Blizzard au fost parteneri fantastici în furnizarea acestui tip de feedback. Mai mult, avem grupuri mari de jucători care testează diverse tipuri de hardware. Activision și Blizzard s-au unit și ne-au oferit acces la Laboratorul de compatibilitate au asigurat că jocul funcționează bine pe aceste tipuri de hardware. Din perspectiva dezvoltatorului, vrem cu adevarat sa ne asiguram ca jucatorii se vor bucura sa joace jocul cu propriile setati. Dacă cineva are un monitor ultra-widescreen, trebuie să facem ajustări astfel încât să nu fie dezechilibrat pentru el sau ea. Întoarcerea capului necesită timp și previne reactivitatea, așa că am adăugat funcții la joc care vă permiteți să personalizați plasarea HUD-ului.

O mulțime de jocuri Activision prin să fie lansate pentru PC prin Battle.platforma net. Acesta este noul standard pentru viitor??

Moise: Pentru Philippe și pentru mine, lucrând cu Battle.net și echipa Blizzard a fost super ușor și fantastic. Blizzard a făcut jocuri pentru PC, pe bune, pentru totdeauna. Fiind capabil să profite de această experiență și să-și folosească. 3 în trecutul și stabilitatea ... a putea aduce toate acestea în Black Ops 4 a fost fantastic. Caracteristici precum chatul social și șoapta sunt fantastice. Sunt într-adevăr din culise – lucruri pe care jucătorii nu le vor pune neapărat mâna – care vor apărea când veți vedea cum se compară acest joc cu titlurile anterioare.

Trișarea este o preocupare presantă în rândul mulțimii PC atunci când vine vorba de orice joc online. Cum ai de gând să lupte asta?

Moise: Luptă.net are sisteme pe care le vom folosi, dar și Treyarch are o echipă de securitate care a fost construită în jurul combaterii trișorilor și hackerilor din Black Ops 3 și înainte. Experiența din ultimele luni a vizat reunirea tuturor acestor echipe, vorbind despre cele mai bune practici, partajarea codului, partajarea metodelor și instrumentelor. Între Blizzard, Treyarch și Activision, acesta va fi un lucru de luptă în curs de desfășurare. Oamenii continuă să învețe și să încerce să găsească noi modalități de a profita de sisteme. Vom continua să monitorizăm și să actualizăm după cum este necesar.

Jocul încrucișat pare să fie un impuls major în industria jocurilor de noroc chiar acum. Treyarch sau Activision explorează acest lucru pentru viitoarele jocuri Call of Duty?

Moise: Este ceva despre care am vorbit la studio, dar nu avem niciun anunț în acest moment. Datorită tehnologiei pe care o avem în culise, jocul încrucișat ar putea fi posibil. Cu toate acestea, ar trebui să cumpărați cont de modul în care ar schimba modul multiplayer competitiv. A o platformă performanță mai avea bună decât alta ar cauza potențiale probleme într-un cadru competitiv.

Datorită tehnologiei pe care o avem în culise, jocul încrucișat ar putea fi posibil.

Black Ops 4 renunță la o campanie tradițională single-player pentru a se concentra pe mai multe moduri multiplayer. Care a fost raționamentul din spatele acestei decizii?

Moses: Cred că designul jocului este cu adevărat iterativ și se face o mulțime de alegeri pe măsură ce mergem. Fiecare abilitate Specialist pe care o veți încerca în următorul weekend a fost diferită în diferite puncte ale ciclului de viață. Campania Black Ops 4 a fost întotdeauna menită să fie un mod diferit de a spune povești și s-a repetat de-a lungul timpului pentru a fi ceea ce este acum. Spunem povestea într-un mod diferit, iar Zombies are o poveste fantastică. Povestea este spusă diferit prin multiplayer.

Care sunt câteva dintre inspirațiile din spatele Black Ops 4? Cum au influențat jocurile recente dezvoltarea în ultimii ani?

Moses: Echipa de la Treyarch ar spune că joacă o mulțime de lucruri, o mulțime de jocuri diferite care îi influențează pe designeri pe măsură ce merge, dar într-adevăr cea mai mare inspirație a fost Black Ops 3. La sfârșitul acelui joc, îl destrămam și nu uitam cu adevărat la lucruri care funcționează foarte bine. Specialiști și jocul în echipă au fost ceva ce le-a plăcut foarte mult și vorbeau despre modalități de a construi pe asta pentru a sublinia cu adevărat gameplay-ul pe care și-l doreau de la Black Ops 4. Acest joc nu este răspunsul nostru la niciun alt joc, ci doar nu încercăm să luăm ceea ce am învățat din Black Ops 2, Black Ops 3 și să aducem asta la ceea ce cred că este penultima experiență.

Black Ops 4 pare mai lent și mai tactic decât jocurile Black Ops din trecut. Cum a luat decizia de a merge pe acest traseu?

Moses: Echipa care a ieșit din Black Ops 3 și-a dorit cu adevărat să se dubleze și să facă simțirea specialiștilor și aspectelor cheie să pară mai mult ca un shooter tactic, astfel cumpărătorii cu diferite seturi de abilități încă simt că contribuie. Sunt nasol la Black Ops. Sunt probabil cel mai prost jucător de aici. Dar, în Black Ops 4, încă simt că pot contribui diferitelor abilități de Specialist. Cu siguranță a simți proprietarul că oportunitatea de a contribuie.

Având în vedere abordarea cizme pe teren a lui Black Ops 4, prin ce diferă designul de nivel? Cum bărbați achiziționează imprevizibilitatea?

Moise: După ce am jucat prin multe niveluri, există încă multă verticalitate pentru el. Există o mulțime de poziții de overwatch și jucători care vin din direcții diferite. Abordarea lui Treyarch cu privire la proiectarea hărților vine din înțelegerea a ceea ce specialiști vor putea face și înțelegerea modului în care poate să împărțiți hărțile în benzi, astfel cumpărătorii să poată conduce lupta în locuri semnificative. Oferim jucătorilor oportunități de a manevra. Nu avem perete care rulează, așa că nu trebuie să nu faci griji cu privire la construirea de hărți pentru asta în Black Ops 4.

Cum echilibrați unelte precum cârligul de graptă? Există îngrijorări cu privire la cât de mult avantaj le pot oferi anumitor jucători??

Moise: Acest lucru implică o mulțime de teste de joc. Beta ne va oferi o cantitate fantastică de date despre asta. Acesta este vorba despre înțelegerea abilităților specialiștilor pentru a face să se simtă bine echilibrate și unice, așa că există câteva moduri diferite în care putem să-și îngrijească echilibrul cu puterea și cât de des puteți folosi. De exemplu, în timp ce nu uităm la versiunea pentru PC, facem anumite alegeri pentru a ține cont de fapt că jucătorii au mouse și tastatură. Pentru cârlig, am vrut să menținem un sentiment mai mare de mișcare a camerei cu mouse-ul, astfel jucătorii să nu fie blocați ca pe un controler.

Cum a apărut decizia de a folosi seringi pentru a permite jucătorilor să se vindece singuri??

Moses: Acest lucru a fost cu adevărat pentru a conduce acel joc tactic pentru a oferi jucătorilor mai multe opțiuni. Vreau să încerce să-l termin pe tipul ăsta?? Sau vreau să dau înapoi pentru o secundă și să mă vindec? Vrei să-i împingi și să-i etichetezi în timp ce se vindecă?? Poate că au și un prieten după colț. Acest lucru oferă acea profunzime suplimentară jocului moment în moment.

Mai există ceva pe care ați dori ca oamenii să știe despre experiența beta?

Moise: Beta este o beta în toate sensurile cuvântului. Probabil că nu este atât de terminat pe cât ne-am dori să fie. Este încă o oportunitate excelentă pentru noi de a scoate jocul și în fața jucătorului de PC. Luptă.net permite oricui are un cont să joace. Așteptăm cu nerăbdare să primim feedback. Așteptăm cu nerăbdare să îl folosim pentru a face viitoarele viitoare multe mai bune.

Mulțumim lui Jonathan și Philippe pentru că au vorbit cu noi!

Sperăm că Black Ops 4 va fi o experiență rafinată și echilibrată pe toate platformele când va fi lansat în câteva luni. În prezent, puteți precomanda Black Ops 4, deschis de la 59 USD.99. Lansarea jocului este programată pe 12 octombrie.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here