Deținătorii de permis Call of Duty: Black Ops 4 primesc noi hărți și zombi în curând

În fiecare an, Activision lansează un nou joc Call of Duty, iar fanilor francizei le place. Call of Duty: Black Ops 4 reînvie seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”." Un mod Battle Royale numit "Blackout" este, de asemenea, parte din pachet.

Experiența Call of Duty nu este completă fără „Black Ops Pass." Acest permis de extindere adaugă mai mult conținut și vă oferă noi moduri. Astăzi, compania a detaliat ce urmează deținătorilor de Black Ops Pass în viitorul apropiat. Jucătorii vor primi două noi hărți multiplayer, o experiență completă nouă pentru Zombi și revenirea unui inamic mortal la Blackout. aveau toate acestea în acțiune în trailerul de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Recent, Activision a anunțat că Call of Duty: Black Ops 4 a stabilit un nou record de lansare pentru editor. Declarația a spus că jocul „a stabilit un nou record în ziua lansării ca fiind cea mai mare lansare digitală din prima zi din istoria Activision. Vânzările digitale pentru prima zi de lansare au doborât recordul de franciză stabilită în 2017 de Call of Duty: WWII... De asemenea, titlul a devenit rapid cel mai bine vândut joc digital Activision Xbox One în prima zi, la nivel global. Prima lansare Call of Duty din Blizzard's Battle.net, versiunea pentru PC a Black Ops 4 a oferit, de asemenea, un nou record de franciză în care în ziua lansării vânzărilor digitale pentru PC s-au dublat de la an la an."

Este grozav să vezi că jocul face asta bine. Înainte, voi aveau doar două titluri principale Battle Royale din care să aleagă. Fortnite este solid din punct de vedere tehnic, dar mecanică de tragere este cel puțin mediocră. PlayerUnknown's Battlegrounds este o abordare mai matură, dar încă plină de erori pe console.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here