Call of Duty: Black Ops 4 va primi sezonul „Operation Grand Heist” în curând (actualizare)

Actualizat 21 februarie 2019: Activision a detaliat câteva dintre modificările viitoare ale hăr Blackout.

În fiecare an, Activision lansează un nou joc Call of Duty, iar fanilor francizei le place. Call of Duty: Black Ops 4 reînvie seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”." Un mod Battle Royale numit "Blackout" este, de asemenea, parte din pachet.

Astăzi, Activision a anunțat că un nou sezon pentru Call of Duty: Black Ops 4 începe pe 19 februarie pe PlayStation 4. Se pare că Xbox One și PC ar trebui să-l primească câteva săptămâni mai târziu. Conținutul, numit „Operațiunea Grand Heist”, schimbă întregul joc prin adăugarea unui „Specialist”, ținute, articole, ajustări Blackout, vehicule, moduri de joc și multe altele. arunca o privire la unele dintre aceste modificări în trailerul de mai jos.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Asta nu este tot. Dacă sunteți un fan al infograficelor uriașe care ocupă întreaga pagină, atunci când nu există. Activision a lansat, de asemenea, o imagine masivă care evidențiază Operațiunea Grand Heist. Se pare că există ceva ce se poate bucura toată lumea în această actualizare viitoare.

Va fi interesant să vedem care este nouă „Experiență Blackout”. Poate că va fi o întorsătură în modul Battle Royale, dar cu echipe mai mari.

În recenzia noastră, am spus: „Trebuiau făcute sacrificii, dar pariul de a tăia sau scurtă campanie single-player pentru a se concentra pe moduli multiplayer care vor oferi mai multe ore de distracție a dat roade."

împușcător clasic

Call of Duty: Black Ops 4

Call of Duty nu a fost niciodată atât de bun.

Concluzie: Black Ops 4 este cel mai bun joc Call of Duty din ultimii ani și merită să fie pe radarul tău.

  • 35 USD pe Amazon
  • 37 USD.34 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here