Call of Duty: Black Ops 4 devine nebunesc trailerul Battle Royale „Blackout””,

Următoarea intrare din renumita franciză de shooter a Activision, Call of Duty, a fost dezvăluită oficial înainte de lansarea programată în această toamnă. Call of Duty: Black Ops 4 va reînvia seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”. Un mod Battle Royale numit „Blackout” face, de asemenea, parte din pachet.

Potrivit editorului, Blackout oferă un gameplay Call of Duty cufundat în medii și personaje clasice din universul Black Ops. Primul trailer de joc se concentrează pe unele personaje celebre și trucuri, cum ar fi maimuțele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ești interesat de abordarea battle royale de la Call of Duty 4?? Crezi că poate concura cu Fortnite și PlayerUnknown's Battlegrounds?? Anunță-ne.

Call of Duty: Black Ops 4 ar trebui să fie lansat pe 12 octombrie 2018, începând de la 59 USD.99 pe Xbox One și alte platforme.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here