Call of Duty: Black Ops 4 primește o versiune Battle Royale mai ieftină pe PC

În fiecare an, Activision lansează un nou joc Call of Duty, iar fanilor francizei le place. Call of Duty: Black Ops 4 reînvie seria preferată de fani, îmbrățișând pe deplin succesul său multiplayer, în timp ce explorează noi moduri online, cum ar fi „Zombies”." Un mod Battle Royale numit "Blackout" este, de asemenea, parte din pachet.

Astăzi, Activision a anunțat „Call of Duty: Black Ops 4 - Battle Edition” exclusiv pentru PC. Îl puteți cumpăra chiar acum prin Blizzard's Battle.net pentru 29 USD.99. Call of Duty: Black Ops 4 - Battle Edition include modul multiplayer clasic și Battle Royale într-un singur pachet la un preț introductiv limitat. Recumpărați că zombii – probabil cea mai bună parte a jocului – nu sunt în această versiune.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vicepreședintele senior Activision Rob Schonfeld a spus în continuare despre acest pachet condensat.

De la lansare, răspunsul pe Call of Duty: Black Ops 4 din partea comunității PC a fost fantastic, iar jocul a continuat să genereze un angajament puternic cu jucătorii. Call of Duty: Black Ops 4 - Battle Edition este o modalitate excelentă de a aduce și mai mulți jucători noi în joc și de a le permite să sară în modurile incredibile de distractive multiplayer și Blackout, pe care îi îngrijesc fanii atât de mult. încă din prima zi.

Este grozav să vezi că jocul face asta bine. Înainte, voi aveau doar două titluri principale Battle Royale din care să aleagă. Fortnite este solid din punct de vedere tehnic, dar mecanică de tragere este cel puțin mediocră. PlayerUnknown's Battlegrounds este o abordare mai matură, dar încă plină de erori pe console.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here