Call of Duty: Black Ops 4 primește un trailer de lansare plin de sânge și zombi

Call of Duty: Black Ops 4 este la colț, iar Activision continuă să nu ofere o privire asupra tuturor modurilor. În afară de multiplayer tradițional și Battle Royale „Blackout”, jocul se dublează pe zombi. Există multe moduri în care poți lupta cu strigoii alături de prietenii tăi. Unele au loc în arene mitice, în timp ce altele sunt găzduite pe nave blestemate.

Astăzi, Activision a lansat un trailer de lansare a gameplay-ului pentru Call of Duty: Black Ops 4. În timp ce vedem modurile multiplayer standard și „Specialiștii”, și modurile zombie sunt prezentate. Specialiștii sunt ca „operatorii” lui Rainbow Six Siege și au propriile lor abilități unice pe care jucătorii le pot folosi în plină luptă. Sunt ca clasele de caractere. Cu toate acestea, natura ciudată a modurilor zombie le face să iasă în evidență, în special cea care are o arena străveche.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În loc să prezinte o campanie pentru un singur jucător, această tranșă din franciza de bază se concentrează pe ofertele multiplayer. Potrivit diverselor rapoarte, nu mulți jucători Call of Duty joacă campania, așa că este de înțeles de ce dezvoltatorul a decis să o elimine anul acesta.

Call of Duty: Black Ops 4 așteaptă să fie lansat pe 12 octombrie 2018. Jocul vizează 4K 60 FPS pe Xbox One X. Ești interesat de joc? Anunță-ne.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here