Cumpărați o carte din Magazinul Windows și obțineți un credit gratuit de 5 USD

Dacă încă nu ați aruncat o privire despre categoria relativ nouă Cărți în Magazinul Windows, Microsoft caută să vă atragă cu o nouă ofertă. În acest moment, compania oferă credit de 5 USD în Windows Store cu orice achiziție de carte din Magazin.

Cumpărați orice carte din Librăria pentru Windows 10 și primiți 5 USD pentru următoarea achiziție. Valabil până la 30 iunie 2017. //t.co/SFk8jlxZlI pic.stare de nervozitate.com/p49zlH5Clr

— Magazin Windows (@windowsstore) 23 iunie 2017

În timp ce oferta se aplică achizițiilor de cărți, vestea bună este că creditul în sine ar trebui să funcționeze în întregul magazin. Asta înseamnă că poți folosi creditul pentru aplicații, muzică, emisiuni TV sau orice altceva din Magazinul Windows.

După cum notează literele fine, există totuși câteva avertismente care merită remarcate. În primul rând, oferta este programată să fie valabilă până pe 30 iunie, așa că veți dori să acționați mai devreme decât mai târziu. În al doilea rând, un cod pentru credit va fi trimis pe e-mailul dvs. și trebuie să îl valorificați până pe 15 august și să utilizați creditul în 90 de zile. În cele din urmă, acesta pare a fi U.S. numai, cel putin deocamdata.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate, acest lucru nu funcționează cu cărțile gratuite și, evident, veți dori să găsiți cea mai ieftină carte posibilă dacă doriți să câștigați bani din ofertă. Totuși, nu este o ofertă rea, mai ales dacă nu ați consultat încă secțiunea Carte din Magazinul Windows, deoarece a fost lansată cu Actualizarea creatorilor.

Vedeți în Microsoft Store

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here