Floricele cu unt și Bitcoin: AMC va accepta un cvartet de cripto în schimbul biletelor și gustărilor

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • AMC a anunțat că va accepta patru tipuri diferite de criptomonede în câteva luni.
  • Cele patru monede alese vor fi Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin și Ethereum.
  • Aceste opțiuni cripto vor fi în curând licitație valabilă pentru bilete de film și concesii la AMC.

Până când Sonic the Hedgehog 2 va apărea în cinematografe în aprilie 2022, AMC vă va permite să vă plătiți biletul și floricelele prin criptomonedă. Cel puțin, aceasta este promisiunea făcută de CEO-ul companiei, Adam Aron. Pe Twitter, el a confirmat că patru tipuri diferite de criptomonede ar fi eligibile pentru a înlocui vechii bani în număr atunci când cumpărați bilete și gustări: Bitcoin, Litecoin, Ethereum și Bitcoin Cash.

Pasionați de criptomonede: probabil știți că @AMCCTheatres a anunțat că vom accepta Bitcoin pentru plățile online pentru bilete și concesii până la sfârșitul anului 2021. Pot confirma asta atunci când vom face acest lucru, nu așteptăm, de asemenea, să acceptăm în mod similar Ethereum, Litecoin și Bitcoin Cash. poza.stare de nervozitate.com/uKcFyQotoJ

— Adam Aron (@CEOAdam) 16 septembrie 2021

Se spune că schimbarea va avea loc până la sfârșitul anului, așa cum este cazul tuturor acestora, nimic nu este garantat să în ziua în care va deveni realitate. Acestea fiind spuse, AMC a avut recent o tendință de a anunța mișcări mari și de a acționa asupra lor relativ rapid, de când a devenit centrul atenției alături de GameStop în marea schimbare a stocurilor de meme de la începutul lui 2021.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De exemplu, pe vremea când memele aveau puterea maximă și zguduiau piața de valori ca o cutie de sifon carbogazos, AMC a anunțat că va recompensa acționarii pentru că sunt alături de companie. La scurt timp după aceea, a apărut, oferind investitorilor floricele gratuite (prin Reuters). De atunci, AMC a continuat să răsplătească acționarii cu diverse avantaje, cum ar fi produse alimentare gratuite și proiecții timpurii ale unor filme selectate.

Acesta este un mod lung de a spune că, dacă ați fost interesat să vă învățați cum să extrageți criptomonede sau să vă aveți grijă de cele mai bune GPU-uri pentru mineritul cripto, acum acest moment.

Dacă intri în cripto pentru floricele și filme, fii gata să-ți asume sau parte din vină atunci când jucătorii se plâng că nu pot obține cele mai bune plăci grafice.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here