Luke Smith de la Bungie vrea să aducă „mai multă identitate” la clasele lui Destiny 2

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Într-un interviu, directorul jocului Destiny 2, Luke Smith, a comentat că vrea să aducă „mai multă identitate” fiecărei clase din Destiny.
  • Acest lucru se datorează faptului că în acest moment, multe dintre subclasele diferite pentru Titani, Vânători și Vrăjitori sunt foarte asemănătoare ca natură.
  • Dacă se întâmplă acest lucru, va fi atunci când Bungie va aduce subclase Light mai vechi sub același sistem de personalizare modular folosit pentru noi subclase Stasis. Totuși, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple timp de câțiva ani.

Într-un interviu recent, directorul jocului Destiny 2, Luke Smith, a remarcat că Bungie vrea să aibă „un sistem central pentru super”, care sunt abilități finale unice pentru fiecare subclasă. Mai exact, dezvoltatorii doresc sa aduca toate subclasele mai vechi de subclasele mai vechi de sub-aparat sistem de personalizare modular Aspects and Fragments folosit pentru noile subclase Stasis din Destiny 2: Beyond Light trebuie sa-l iau pe al tau). Cu toate acestea, pentru a face acest lucru, Smith a comentat că cel mai probabil Bungie va modifica subclasele existente pentru fiecare clasă, astfel încât Titanii, Vânătorii și Vrăjitorii să aibă identitatea de clasă mai semnificativă. În prezent, Smith crede că cele trei clase sunt „un fel de omogene."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Știi, toți Superiții folosesc sistem, asta sună grozav”, a spus Smith. „Dar și Super-urile pe care le avem în joc ar fi o listă editată. Ar fi ceva care este editat mai multă identitate decât ceea ce avem astăzi."

Sursa: Bungie

Acest proces poate implica scăparea de super-uri precum Nova Warp care nu au un loc clar în joc. În plus, pentru subclase precum Dawnblade care se potrivește două stiluri de joc populare (puterea de foc roaming cu copacii de sus și de jos și sprijin pentru vindecare/bufe cu Well of Radiance), Bungie ar putea fi nevoit să aleagă să păstreze unul în joc în timp ce îl elimina pe celălalt. Acest lucru ar putea înstrăina jucătorii care au o preferință puternică pentru super și arbori de abilități de pe blocul de tăiere.

Din acest motiv, aceste schimbări – dacă se întâmplă – nu vor avea loc în curând. Smith a comentat că acestea sunt ceva la care studioul ar dori să lucreze „pe o cronologie suficientă de lungă”, dar, deocamdată, jucătorii se pot aștepta ca super-urile și subclasele clasice Light din Destiny 2 să rămână așa cum sunt.

Ce crezi? Îți place ceea ce propune Luke Smith sau crezi că clasele și subclasele lui Destiny 2 ar trebui să funcționeze așa cum fac acum? Anunță-mă mai jos.

Cea mai recentă extensie pentru Destiny 2, Beyond Light, este disponibilă pentru Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10 pentru 40 USD. Pentru mai multe despre expansiune, consultați ghidul nostru de raid Deep Stone Crypt, precum și recenzia noastră Destiny 2: Beyond Light. De asemenea, dacă sunteți un jucător nou Destiny 2, nu ratați ghidul nostru pentru începători despre cum să intrați în Destiny 2 în 2020. Dacă nu ați încercat încă Destiny2, recomand cu căldură să faceți, deoarece este cu siguranță unul dintre cele mai bune shootere Xbox One de acolo.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Bun venit în Europa, Guardian...

În Beyond Light, jucătorii vor întâlni o faptă întunecată căzută, vor călători în noi locații și vor merge dincolo de Lumină pentru a exercita puterea Întunericului.

  • De la 40 USD la Microsoft Store
  • De la 40 USD la Steam (GMG)
  • Vedeți la Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here