Bungie detaliază cum va reveni raidul Vault of Glass în Destiny 2

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Asistentul director al jocului Destiny 2, Joe Blackburn, a oferit câteva detalii despre modul în care Bungie plănuiește să aducă raidul Vault of Glass din primul joc în Destiny 2.
  • Vault of Glass va funcționa în esență la fel, dar va veni în general mai provocator pentru a compensa modul în care Gardienii au devenit mai puternici de-a lungul anilor.
  • În plus, Vault of Glass va veni și cu versiunile Destiny 2 ale armamentului raidului, inclusiv iconicul tun de mână Fatebringer.
  • Vault of Glass este programat să sosească în Destiny 2 la un moment dat în 2021.

Într-un interviu, Asistentul Director de Joc pentru Destiny 2, Joe Blackburn, a oferit câteva informații despre modul în care Bungie plănuiește să aducă raidul Vault of Glass din Destiny original în continuare. Când a fost întrebat cât de diferit s-ar simți versiunea Destiny 2, Blackburn a spus că „Cred că scopul final aici este să vă simțiți ca și cum să simțiți Vault of Glass atunci când ai făcut-o prima dată, ceea ce este probabil. destul de diferit decât dacă am face-o. un port drept al Vault of Glass.„Din cauza tuturor noilor arme, armuri și au modificat pe care jucătorii le-au adunat de-a lungul anilor, Gardienii Destiny 2 sunt mult mai puternici decât au fost în primul joc. Prin urmare, spune Blackburn, Bungie va face Vault of Glass mai dificilă, păstrând în același timp stilul general și mecanica fiecărei întâlniri.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Cu siguranță să vom face schimbare pentru a se simți provocator, așa cum am simțit înainte”, a spus el. „Dar nu vrem să mergem prea departe și să facem să simtă că ar fi un raid diferit."

Sursa: Bungie

Pe lângă raid în sine, Blackburn a confirmat și că armele Vault of Glass vor reveni și ele. Cu toate acestea, armele nu vor fi identice cu versiunile lor originale. În schimb, Bungie propune să recreeze armele ținând cont de contextul fondului de pradă al lui Destiny 2, păstrând armele fundamentale identice în timp ce fac mici modificări care vor ajuta armele să se încadreze în sandbox-ul sechelului.

„În mod evident, există unele actualizări (Destiny 2) pentru a intra în acele piscine de avantaje”, a spus Blackburn. „Dar nimeni nu vrea să creeze aici un Verdict găsit sau un Fatebringer care să se simtă radical diferit de cel original Fatebringer. Pentru că atunci se simte ca și cum îi mințim pe jucători, nu? Ca, „Nu așa se simte Fatebringer”.Toată lumea știe care este modelul de recul pe arma aia. Toată lumea știe ce beneficii este dorea."

Ești încântat că Vault of Glass va reveni în Destiny 2? Să-mi dai de veste. Destiny 2 este disponibil acum pentru Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One, PlayStation 4 și 5 și PC-uri cu Windows 10. Jocul de bază este gratuit și vă recomandăm cu căldură să vă verificați dacă nu ați făcut-o încă, deoarece Destiny 2 este unul dintre cei mai buni shootere Xbox One de acolo. Cea mai recentă expansiune, Destiny 2: Beyond Light, este disponibilă pentru 40 USD pe toate platformele și îi duce pe jucători pe lună înghețată în Europa. Asigurați-vă că consultați ghidul nostru de raid Deep Stone Crypt, precum și ghidul nostru despre cum să obțineți Stasis Aspects and Fragments în Destiny 2: Beyond Light pentru mai multe despre expansiune.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Bun venit în Europa, Guardian...

În Beyond Light, jucătorii vor întâlni o faptă întunecată căzută, vor călători în noi locații și vor merge dincolo de Lumină pentru a exercita puterea Întunericului.

  • De la 40 USD la Microsoft Store
  • De la 40 USD la Steam (GMG)
  • Vedeți la Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here