Bullet Soul și Bullet Soul -Infinite Burst- sunt acum disponibile prin compatibilitatea cu versiunea anterioară Xbox One

Două jocuri Xbox 360 și-au ajuns astăzi pe Xbox One, prin programul de compatibilitate inversă la console. Pe lângă gama în continuă creștere de titluri acceptate, „Bullet Soul” și succesorul său, „Bullet Soul -Infinite Burst-,” pot fi acum jucate pe console Xbox One.

După ce au fost lansate pentru Xbox 360 la sfârșitul anului trecut, ambele titluri Bullet Soul au fost lansate pe platformă cu puțină atenție. Deși un simplu shoot-'em-up japonez la suprafață, recenta lor lansare pe Steam a fost primită cu laude neașteptate din partea fanilor genului. Acum, obținând asistență oarecum în timp util după lansarea PC-ului, proprietarii Xbox One pot reveni în acțiune.

O rețetă nou-nouță pentru genul de împușcături care răsplătește supraviețuirea prin joc agresiv. Îmbinând designul clasic al jocului de împușcături cu o picătură solidă de iadul gloanțelor moderne, acest fel de mâncare cu mâncare sufletească are totul! Distruge inamicii de aproape pentru a-ți construi multiplicatorul și vezi gloanțele lor devin inofensive. Parcurgeți etapele pentru bonusuri secrete pentru a vă împinge scorul la cote și mai mari.

Bullet Soul și Bullet Soul -Infinite Burst- sunt acum disponibile pentru cumpărarea din Magazinul Xbox pentru 14 USD.99 fiecare. Deținătorii anterioare de Xbox 360 vor putea, de asemenea, să joace titlul, prin secțiunea „Gata de instalat” din Jocuri și aplicații. Asigurați-vă că consultați lista noastră de titluri compatibile cu versiunea anterioară pentru mai multe informații despre program.

Bullet Soul este disponibil și pe Steam. Consultați recenzia noastră Steam Spotlight pentru a afla mai multe!

  • Vezi Bullet Soul la Magazinul Xbox
  • Vezi Bullet Soul -Infinite Burst- la Magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here