Revizuirea browserului curajos: un browser rapid care vă protejează confidențialitatea

Sursa: Windows Central

În timp ce oamenii discută adesea despre numărul de aplicații pe Windows 10, browserul web este probabil că cea mai importantă aplicație de pe orice computer. Brave Software a lansat recent browserul Brave, un browser axat pe confidențialitate care blochează în mod nativ reclamele și dispozitivele de urmărire pe mai multe site-uri. Browserul Brave este în versiunea beta de câteva luni, dar am testat browserul Brave 1.0 pentru câteva săptămâni și plec impresionat. De fapt, după această recenzie, este ușor să recomandați Brave oricui dorește o experiență rapidă de navigare.

Browse Brave este gratuit și funcționează cu extensii populare, deoarece este alimentat de Chromium. Îl puteți lua direct de pe site-ul Brave Software.

Navigare rapidă

Browser curajos

Liber

Concluzie: Browserul Brave este rapid, ușor de utilizat și funcționează cu extensii populare. Încarcă bine paginile, blochează în mod nativ reclamele și urmărirea pe mai multe site-uri și face ca web-ul să se simtă mai rapid.

Pro:

  • Rapid
  • Blocează în mod nativ și instrumente de urmărire pe mai multe site-uri
  • Funcționează cu extensii populare
  • Rapid (atât de repede merită menționate de două ori)

Contra:

  • Blochează în mod nativ găsitle și instrumentele de urmărire pe mai multe site-uri (ceea ce poate dăuna creatorilor)
  • Vezi la Brave

Ce vă va plăcea la browserul Brave

Sursa: Windows Central

Browserul Brave este o vânzare ușoară. Este gratuit, rapid și face web-ul să para mai rapid. Prima dată când am pornit Brave și am mers pe un site web, m-am gândit „vacă sfântă, asta este rapid.„Această experiență s-a repetat de mai multe ori în testarea mea. Site-urile pornesc rapid, se redau bine și lasă-mă să sară pe web într-un mod care să simtă pur și simplu rapid. Acest lucru se datorează în principal a ceea ce Brave blochează automat. Anunțurile de pe site-uri web sunt ascunse în mod nativ, iar instrumentele de urmărire pe mai multe site-uri sunt, de asemenea, blocate. Asta înseamnă că Brave are mai puțin conținut de redat și mai puține lucruri de care vă împiedică să vă bucurați de web. Pagina de urmărire Brave are chiar instrumentul de urmărire care vă spune cât timp ați economisit de-a lungul timpului, precum și câte sunt și porți și instrumente de urmărire sunt blocate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Brave este construit pe Chromium, așa că funcționează cu extensii populare pe care dezvoltatorii probabil le-au construit având în vedere Google Chrome. Lucrurile îi oferă lui Brave Acest beneficiu în ceea ce privește extinderea ca și alte browsere, cum ar fi Edge alimentat cu Chromium și Vivaldi. Nu sunt un utilizator intens de extensie. Singură extensie pe care o folosesc în mod regulat este Grammarly, care a funcționat bine, fără a fi surprinzător. Am încercat și alte extensii care au funcționat bine, deși va trebui să încercați propriul set pentru a vedea dacă Brave poate funcționa pentru dvs.

Unul dintre lucrurile care îmi place cel mai mult la Brave este cât de mult face în mod nativ pentru a accelera internetul. încă bloc pe mai multe informații, urmărirea site-ului și alte elemente pe web cu unele browsere fac unele dintre ele nativ, dar Brave le-a blocat imediat din cutie. În timp ce utilizatorilor care citesc acest lucru nu ar trebui să instaleze câteva extensii sau să personalizeze un browser, este bine că pot să recomand Brave unui prieten și să nu-ți dau o listă de lucruri de făcut pentru ca acesta să funcționeze.

Brave Software afirmă că browserul Brave încarcă site-urile web "de până la 3 până la 6 ori mai rapid decât alte browsere și introduce economii semnificative de memorie și baterie pe desktop și mobil." Brave folosește Brave Shield" pentru a bloca rândul lor terță parte, instrument de urmărire și videoclipuri cu redare automată. personaliza aceste scuturi sau dezactivați scuturile complete pentru anumite site-uri dacă pot. Potrivit Brave Software, browserul Brave utilizat, de asemenea, mult mai multe resurse decât alte browsere. Deși nu am declanșat un cronometru la timpii de încărcare a paginii, pot spune în mod anecdotic că browserul Brave face copii de rezervă pentru aceste afirmații.

Ce s-ar putea să nu vă placă la browserul Brave

Sursa: Windows Central

Nu există prea multe de afișat la browserul Brave, mai ales ca un consumator general de web. Cea mai mare problemă a Brave afectează oamenii ca mine, creatorii de conținut. Sunt jurnalist cu normă întreagă și câștigă cel puțin o parte din salariu prin reclame. Nu folosesc niciodată un adblocker pentru că știu că toată lumea folosește un adblocker pe articolele mele, mi-ar fi greu să-mi câștige existența. Nu spun asta pentru a vina pe nimeni sau pentru a-și schimba părerea despre reclame. Subliniez doar că privesc web-ul ca un creator, nu doar ca un cititor sau privilegiu.

Pe partea bună pentru creatori, Brave are un sistem de recompense care poate câștiga bani pentru oameni, chiar dacă cineva blochează reclamele unui site web. Programul Brave Reward este alimentat de blockchain și permite oamenilor să vadă un anumit număr de reclame prin notificările computerului lor. Oamenii câștigă recompense atunci când văd acestea și apoi pot alege să contribuie la un creator dacă doresc. Acest sistem de recompense este o abordare interesantă și va avea mai mult succes pe măsură ce mai mulți oameni folosesc Brave. Software-ul Brave afirmă că 8 milioane de oameni au folosit browserul în timp ce acesta era în versiunea beta, așa că vom vedea câți utilizatori are browserul după ce a fost lansat complet pentru o perioadă.

Dacă utilizați browserul Brave?

Dacă poți o experiență de navigare rapidă, care să vă facă toată experiența pe web să se simtă mai rapidă, ar trebui să încercați browserul Brave. Acesta blochează reclamele și dispozitivele de urmărire pe mai multe site-uri din cutie și accelerează semnificativ web-ul. Funcționează cu extensii populare, redă bine site-urile web și este un browser ușor de accesat.

4.5 din 5

Singura plângere pe care o am despre Brave în mod egoist vine din faptul că fac bani creând conținut pentru web. Dar, chiar dacă Brave blochează reclamele și alte lucruri în mod nativ, sistemul Brave Rewards poate fi folosit pentru a contribui la creatori. Este bine că Brave Software are acest lucru pentru a permite oamenilor să recompenseze site-urile și creatorii pe care îi plac, chiar dacă blochează reclamele unui site web.

Navigare rapidă

Browser curajos

Rapid și simplu

Acest browser blochează automat instrumentele de urmărire, reclamele și videoclipurile cu redare automată pentru a accelera internetul. De asemenea, vă permite să câștigați recompense navigând pe web.

  • Gratuit la Brave

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here