Borderlands 3 'Let's Flay': scufundări aprofundate despre noi răufăcători, corporații și multe altele

Nu ar fi exagerat să spunem că seria Borderlands a definit un întreg gen de împușcători atunci când a ajuns pentru prima dată pe rafturi în 2009. Hotarul-trăgător (slooter?) a devenit mai popular doar cu titluri precum Destiny 2, creând un mediu în care recompensele sunt abundente și la fel de satisfăcătoare de primit ca și jocul.

Borderlands 3 se conturează a fi mai mult din ceea ce a făcut ca primul și al doilea joc Borderlands să fie atât de memorabil, dar nu numai în domeniul luptei exagerate, desenate. Ceea ce a făcut franciza un succes a fost scrisul ei: simțul ei întunecat al umorului, construirea lumii, dezvoltarea caracterului, dialogul. Totul se reunește pentru a crea genul de joc în care răufăcătorul îți spune că și-a numit calul după tine - Butt Stallion! — și acesta este considerat un moment strălucitor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Am avut de a juca câteva ore de Borderlands 3 la un eveniment organizat de 2K și am constatat că, deși gameplay-ul continuă să fie un punct culminant, împreună cu apariția aferente acestuia, acest lucru scrisul care reușește să fie în continuare stea. Jocul are câțiva răufăcători intriganți, noi aliați și un spațiu de joc mult mai mare care creează și mai mult subtext și aromă pentru lume.

O noua poveste

Borderlands 3

Întoarce-te la Pandora... si dincolo

Borderlands 3 se prefață a fi o altă experiență completă pentru fanii francizei, cu un gameplay bun și o poveste intrigantă și complexă.

  • 60 USD pe Amazon

Gemenii Calypso și "Let's Flays" lor

Există un moment la câteva ore în prolog în care jucătorul află cât de periculos este Tyreen, unul dintre gemenii Calypso. Ea și fratele ei Troy se confruntă cu eroii noștri, și anume Lillith, în timp ce sunt pe cale să zboare în spațiu, dar Tyreen are o dezvăluire finală. „Pot să scot puterea de la orice ființă vie.„Ea slăbește puterile lui Lillith, lăsând-o fără tatuajele ei emblematice, iar cei doi decolează. Probabil că cel mai puternic membru al Crimson Raiders este acum în cea mai mare parte din funcțiune.

Configurarea lor implicată preluarea multor elemente din cultura streamerului, dar există o întorsătură Borderlands.

Este logic atunci când depinde de tine să te lupți cu gemenii, care sunt mai mult decât „influenceri”, așa cum sunt descriși. Configurarea lor implicată preluarea multor elemente din cultura streamerului, dar există o întorsătură Borderlands. În loc de Let's Plays, ei transmit Let's Flays. De acolo, merge în unele locuri întunecate. Ei transmit live bătălii către milioanele lor de fani bandiți (sau „fanatici” cum se numesc ei) și cresc constant antetul pentru a crea conținut. Așa cum creatorii de internet trebuie să creeze în mod constant conținut din ce în ce mai bun pentru adepții lor, sacrificându-și sănătatea mintală, Tyreen și Troy trebuie, de asemenea, să creeze videoclipuri cu crimă mai bune și mai sângeroase. Singură altă diferență este că, în loc să-și sacrifice sănătatea mintală, ei elimină sănătatea mintală și puterea celorlalți.

Cultura streamerului este evident identificabilă în 2019, în special pentru mulți dintre fanii jocurilor de noroc care probabil vor juca jocul, dar a fost mai mult decât atât atunci când au creat principalii răufăcători ai jocului. A avea doi oameni care știau totul unul despre celălalt și care se puteau juca unul pe celălalt a făcut parte din farmecul gemenilor, dar apoi acea dinamică ar putea fi canalizată într-o direcție mai narativă.

This unificare a tuturor psihopaților și „fanaticilor” de pe Pandora nu ar fi trebuit să fie posibilă, dar Gemenii Calypso au făcut-o. Nu pare să aibă un impact asupra gameplay-ului, deoarece veți tuns prin tezaurele de bandiți în orice caz, dar oferă sau îmbrăcăminte de poveste. Lucrurile s-au schimbat. Au creat un cult - Copiii Seifului - care amenință sfințenia stilului de viață pandorian. Ce vă faceți față și restul Crimson Raiders în privința asta?

„Bandiții Pandorei nu ar fi trebuit niciodată să se unească sub nimic”, a explicat Danny Homan, un co-scriitor principal al jocului. „Gemenii Calypso vorbesc cu acești bandiți și ei spun „Nu, ceea ce faci este grozav”. Violența este grozavă. Vrem doar să-l punem în fața unei camere și să ne asigurăm că toată lumea îl poate vedea.'"

Este o mișcare mai mare decât ai un alt Handsome Jack ca răufăcător, deoarece există, știi, doi dintre ei, dar și pentru că sunt multe mai multe dezlegat. Gemenii sunt aceste personalități uriașe și lucrează în mod constant, dar există un mister intrigant în jurul originilor lor și al modului în care funcționează. Vezi tu, Tyreen este o sirenă și Troy pare să fie și ea, dar Tyreen îl numește „parazit” care trebuie să se hrănească din ea pentru a supraviețui. Ei menționează faptul că a crescut izolat de lume și a ieșit la violența copleșitoare a Pandorei. Nu numai că sunt periculoase, dar potențialul este uluitor.

„Ceea ce este terifiant la ei este că această personalitate intensă nu este concentrată asupra noastră. Se concentrează asupra tuturor acestor milioane de armate de bază, psiho”, a spus Sam Winkler, un alt co-scriitor principal al jocului. „Asta s-a părut mult mai relevant pentru un joc în 2019 decât persoana de joc video prin excelență, care te țipește o vreme și apoi îl împuști în față."

Cum aduci Tales from the Borderlands?

S-au întâmplat multe de la Borderlands 2. Am primit multe jocuri: DLC și două Borderlands: The Pre-Sequel și Tales from the Borderlands. În timp ce acesta din urmă nu este o versiune oficială a Gearbox, este o adăugare canonică la univers, așa cum o demonstrează unele elemente cheie din Borderlands 3.

Jocul Tell și-a asumat un risc punând lumea Borderlands, în mod normal de luptă, într-o aventură de povestire bazată pe dialog și personaje și a dat roade datorită unei liste de personaje noi și aprofundate în elemente care au fost lăsate neexplorate. jocurile adecvate (este Este, de asemenea, amuzant să pornești). Poate că nu s-a vândut bine, dar este iubit, așa că a fost emoționant să-l văd pe Rhys să apară în primele trailere pentru Borderlands 3.

„Am vrut să fac corect cu ei într-un joc în care verbul tău principal este „gun”.'"

Rhys, unul dintre protagonistii jocului, și jucătorul secundar Vaughn sunt două dintre personajele care și-au făcut drum de la Tales la Borderlands 3. Alte aspecte uriașe ale poveștii, cum ar fi modul în care Scooter, proprietarul stațiilor Catch-A-Ride, a murit într-un mod eroic (spoilere)?) și a transmis compania surorii sale Ellie, au ajuns în jocurile principale (acest fir special a fost finalizat în DLC Borderlands 2).

„Am vrut să facem corect cu voi într-un joc în care să vă care verbul principal este „gun”, a spus Winkler despre personaje.

Când a fost întrebat de ce au ales să-l aducă înapoi pe Vaughn în loc de Fiona, de exemplu, Winkler a spus că fundalul lui Vaughn, care a fost creat în Tales, a creat potențialul narativ. Vedeți, după ce a rămas blocat pe Pandora în timpul Tales, fostul contabil Hyperion s-a pus cu bandiți și a devenit lider de clan. S-ar putea să fi trecut la stilul de viață bandit, chiar dacă nu era deosebit de bun la asta, dar Gemenii Calypso au intrat și au încurcat totul unind toți bandiții sub un singur steag.

„Pentru jucătorii noi care nu înțeleg neapărat ce au fost războaile clanurilor de bandiți, am vrut ca cineva să vorbească despre schimbarea Pandorei”, a spus el.

În ceea ce verifică alte personaje vor apărea (cum ar fi Fiona sau Sasha, care au fost alte personaje proeminente din Tales), Winkler a fost vag, dar a remarcat că există planuri de a aduce înapoi personaje în DLC.

„Avem o menajerie destul de mare de personaje care revin”, a adăugat Winkler. „Am vrut să ne asigurăm că, dacă vom aduce înapoi Rhys sau Vaughn, ei vor avea o amprentă distinctă asupra universului

Voi spune că avem un plan solid pentru DLC și vom vedea câteva personaje care revin."

Când corporațiile ies să joace

Când suntem reintroduși la Rhys în Borderlands 3, aflăm că el este acum șeful Corporației Atlas, una dintre principalele puteri economice care a fost responsabilă pentru căderea Pandorei. Jucătorii învață despre corporații în timp ce joacă toate jocurile Borderlands; armele și ruinele lor sunt împrăștiate în toată Pandora. Cu toate acestea, singura dată când vedem îndeaproape corporațiile este în ceea ce privește ce caută Hyperion, care ocupă centrul atenției datorită lui Handsome Jack.

Borderlands 3 caută să extindă povestea corporațiilor și a ceea ce fac acestea nu doar pe Pandora, ci și în alte părți ale universului. Într-o previzualizare anterioară, am văzut Promethea, o planetă urbană când va înfloritoare, care de atunci a fost aruncată în război de gherilă din cauza corporațiilor.

În acest joc recent, am văzut Eden-6, care este în mare parte o planetă junglă slab populată, dar a fost atinsă în mod similar de companii precum Jacobs. Pe Eden-6 am fost însărcinat să descopere o „bijuterie de familie” și am fost implicat într-o luptă de cuplu între doi foști care tocmai s-a întâmplat să fie și AI. Nu am reușit să termin misiunea, dar faptul că m-am implicat în drama familiilor Jacobs arată că există aici pentru a extinde cu adevărate personalități corporațiilor. Atlas, de exemplu, este acum sub Rhys, care vrea să schimbe brandingul violent al companiilor și să arate că nu este vorba despre Vaults. Totuși, totul este blocat într-un război împotriva lui Malwan.

„Este înviorător să răsturnești un pic și să mergi ’nu toate corporațiile sunt dispuse să te ia.„Unii ar putea avea în suflet unele dintre cele mai bune interese ale tale, ceea ce este doar un lucru frumos pentru construirea lumii”, a spus Homan despre decizia de a face Atlasul mai gri moral.

Toate acestea funcționează pentru a prelua o idee care a fost aproape întotdeauna subtext în jocurile Borderlands și pentru a o muta în mod deschis. Acum, corporațiile sunt unele dintre personajele principale.

„Cred că întrebarea este care sunt corporațiile? Sunt ei responsabili în fața oamenilor sau doar în fața lor înșiși?„, a observat Homan. „Cred că odată ce-ți dai seama de răspunsul faptului că o corporație poate face orice dorește de dragul de a se conserva și de a se construi și asta o face un actor cu adevărat cool în lume."

Gânduri final

Se întâmplă multe în Borderlands 3 din punct de vedere al poveștii. Lumea este mult mai mare, ceea ce deschide calea pentru și mai multe amenințări la adresa Vault Hunters. Elementele care au fost în fundalul jocurilor Borderlands sunt acum în prim plan, alături de personaje din alte jocuri din univers.

Previzualizare Borderlands 3 — Asistență Xbox One X, regie poveste și haos exploziv

Jucătorii vor continua să beneficieze de o dragoste din joc în sine. Continuă tradiția de luptă satisfăcătoare, adăugând în același timp unele anumite Borduri atât de necesare vieții a-l plasă pentru același tărâm cu alți împușcători din 2019. Cu toate acestea, ceea ce s-a făcut cu povestea este mai mult în aer. Poate jocul să blocheze aterizarea în ceea ce privește conflictul său central? Vor avea corporații suficiente timp în lumina reflectoarelor??

Borderlands 3 va debuta în septembrie. 13, 2019 pentru PC pe Epic Store, PlayStation 4 și Xbox One.

O noua poveste

Borderlands 3

Întoarce-te la Pandora... si dincolo

Borderlands 3 se prefață a fi o altă experiență completă pentru fanii francizei, cu un gameplay bun și o poveste intrigantă și complexă.

  • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here