Dezvoltatorii Borderlands 3 părăsesc Gearbox pentru a lucra la noua IP

Sursa: cutie de viteze

Ce trebuie sa stii

  • Mai mulți dezvoltatori veterani Borderlands 3 părăsesc Gearbox.
  • Se pare că vor lucra împreună la un nou proiect în altă parte.
  • Cutia de viteze a început deja să se schimbe în jurul membrilor echipei pentru a compensa pierderea.

În timp ce Gearbox lucrează din greu la Tiny Tina's Wonderlands, a pierdut mai multe talente de top care au alcătuit echipa Borderlands 3. Axios raportează că mai mulți dezvoltatori părăsesc studioul și se pare că toți vor lucra la un nou IP unul cu celălalt, probabil urmărind să preia unele dintre cele mai bune jocuri Xbox din afacere.

Potrivit raportului, șapte membri seniori părăsesc compania, inclusiv producătorul senior Christopher Brock, designerul principal de misiune Keith Schuler, directorul artistic Scott Kester, directorul de creație Paul Sage, directorul UX/Game Feel Chris Strasz și artistul principal Kevin Penrod. Cei mai mulți dintre ei lucrau la același proiect în prezent în pre-producție înainte de plecarea lor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

CEO-ul Gearbox, Randy Pitchford, a declaration for Axios că echipa pleacă în condiții bune, iar „plecarea lor va cauza perturbări minime în planurile noastre actuale”.„Atenția studioului în acest moment este concentrată pe Tiny Tina’s Wonderlands, care este în prezent în curs de lansare în 2022. Jocul este inspirat de DLC-ul Borderlands 2 Assault on Dragon Keep și va fi prima intrare din franciză care le permite jucătorilor să-și personalize propriile personaje.

Acestea plecări vin pe fondul unei perioade tumultoase în industria jocurilor, mai ales cu pandemie persistentă care încă afectează dezvoltarea și provoacă întârzieri. Nu este clar care va fi proiectul misterios al echipei sau cât de departe este în dezvoltare.

Recent, companii precum Ubisoft și BioWare au pierdut și angajați veterani care s-au mutat în industrie pentru a lucra la noi proiecte.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here