Echipa Bloober care ar putea aborda Silent Hill este dulce-amărui pentru un fandom disperat

Sursa: Konami

Fanii Silent Hill s-au trezit din nou miercuri din lunga lor hibernare pentru a discuta despre viitorul francizei online. După ce Konami i-a tachinat din nou pe fani, doar pentru a anunța un skateboard în ediție limitată, fandom-ul a fost, de înțeles, într-o frenezie.

Discuții intense despre Silent Hill provin din știri că echipa Bloober a încheiat un parteneriat cu Konami, cu scopul de a împărți informații și tehnologie. Mai important, ei vor dezvolta proiecte comune. Având în vedere dragostea exterioară a echipei Bloober pentru seria Silent Hill și fapt că franciza a lipsit în mod evident de la P.T. în 2014, mulți oameni au sărit imediat la serialul de groază ca un posibil proiect de viitor. „Silent Hill” a fost în tendințe pe Twitter aproape de îndată ce știrea a fost difuzată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, o dată cu știrile au venit discuții despre dacă echipa Bloober era potrivită pentru un loc de muncă care nu a fost încă confirmat. Oamenii au indicat The Medium, care s-a inspirat mult din Silent Hill, dar a primit recenzii mixte din cauza duratei sale scurte, a descrierii bolilor mintale și a finalului polarizant. Miles Dompier a remarcat chiar și ultimul punct în recenzia pe Windows Central despre The Medium, spunând: „După ce am stat la marea finală de câteva zile, încă nu sunt sigur cum mă simt.„În timp ce Bloober a făcut furori cu Straturile de frică încă excelente și Observatorul înfiorător și grijuliu, Blair Witch și Medium i-au lăsat pe unii cu un sentiment de groază față de un proiect potențial Silent Hill.

Desigur, principalul avertisment este că încă nimic nu a fost confirmat cu privire la un nou proiect Silent Hill. Cu toate acestea, ideea că echipa Bloober ar putea lucra la un nou Silent Hill este una pe care oamenii o așteaptă și despre care se zvonește de ceva vreme. Au circulat, de asemenea, zvonuri că Konami a dezvoltat două proiecte Silent Hill: un soft-reboot și o aventură episodică. Bloober a adăugat, de asemenea, combustibil la flăcările Silent Hill, CEO-ul echipei Bloober, Piotr Babieno, spunând pentru GamesIndustry.biz că lucrează cu un editor de jocuri consacrat pe un IP de groază. „De fapt, lucrăm de mai bine de un an la un alt proiect de jocuri, un alt IP de groază, și facem asta cu un editor de jocuri foarte faimos. Nu pot să-ți spun cine. Nu vă pot spune care este proiectul, dar sunt destul de sigur când oamenii vor da seama că lucrăm la el, vor fi foarte încântați", a spus el.

Sursa: Windows Central

Fanii Silent Hill vor lua orice pe care pot pune mâna (inclusiv eu). Nu numai că Silent Hills a fost anulat ceremonios din cauza conflictelor dintre Hideo Kojima și Konami (ducând în parte la plecarea lui pentru a forma Kojima Productions), dar serialul nu a văzut un joc grozav de câțiva ani - nu de atunci, probabil, Shattered Memories sa furișat în liniște pe Wii în 2009. Alte intrări ulterioare precum Silent Hill: Downpour în 2012 nu au reușit să aibă un impact mare. Deși au existat mărfuri, mașini de pachinko și un film extrem de groaznic în ultimul deceniu, nu a existat ceea ce fanii doresc cel mai mult: un joc bun Silent Hill.

Mă îndoiesc că vom vedea un consens unanim asupra unui viitor proiect Silent Hill.

Se poate spune că nu a existat un joc grozav Silent Hill de când Team Silent a lucrat la serie în epoca PS1/PS2, iar asta a dus la un anumit ton în fandom, o anumită tristețe.

Oamenii au sperat că Kojima s-ar putea împăca cu Konami pentru a încerca să abordeze din nou Silent Hills, dar Bloober Team s-a simțit ca cel mai bun lucru posibil. Este un studio care se concentrează exclusiv pe jocuri de groază și a creat cel puțin două foarte bune. În timp ce The Medium a lăsat mult de dorit (cu siguranța a fost unul dintre cele mai bune jocuri de groază de pe Xbox), există o mulțime de asemănări între acel joc și Silent Hill care arată că Bloober știe pe ce să se concentreze. A creat povești bazate pe personaje în medii superbe și a creat niște imagini cu adevărat înfiorătoare în jocuri precum Observer. Sunt povești metaforice create care nu doar povestesc un complot, ci optează pentru a încerca să spună narațiuni mai ample despre conflictele socio-politice, care ar fi o direcție grozavă și diferită pentru a lua Silent Hill în. Pentru tot ce puteți spune despre abordarea fățișă și cu mâna grea către The Medium a conflictelor politice din Polonia, cel puțin a încercat să spună o poveste pe care nu-i îngrijesc mulți oameni din jocuri o spun la o scară atât de mare.

Cu toate acestea, din cauza cât de mult a fost ars fandom-ul Silent Hill, mă îndoiesc că vom vedea un consens unanim asupra unui viitor proiect Silent Hill. Sunt cei care vor lua orice pot obține, inclusiv un skateboard, în timp ce alții vor tânji după zilele Team Silent și vor rămâne precauți (eu sunt cel din urmă). Indiferent dacă Bloober ajunge să abordeze seria legendară sau nu, oamenii vor aștepta să vadă ce se întâmplă cu el și va continua să fie dulce-amărui.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here