BlizzConline prezintă noi informații despre Overwatch 2, evidențiind revizuirile personajelor și modificările PvP

Sursa: Viscol

Ce trebuie sa stii

  • În timpul BlizzConline, Overwatch 2 a primit o mare varietate de actualizări de dezvoltare.
  • Overwatch 2 va fi lansat în 2022.
  • Overwatch original a fost lansat în 2015.

Până astăzi, nu se știa prea multe despre Overwatch 2, în afară de fapt că jocul a fost recent amânat înapoi în 2022 cu Diablo 4. Astăzi, în timpul BlizzConline, au fost lansate o mare varietate de informații despre Overwatch 2. Prin teasere de joc, interviuri și discuții, am învățat multe despre scopul Overwatch 2.

Revizuirea caracterului

Sursa: Viscol

Una dintre schimbările vizibile instantaneu care vine cu Overwatch 2 se află în modelele de caractere în sine. În timp ce multe dintre personajele s-au trezit arătând vizuale minore, de la McCree arăta mai în vârstă și purta mult mai multă armătură până la texturi puteți să vă bucurați de țesături și animații faciale, vă care aduc cu adevărat aceste personaje la viață.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Eroii nu sunt singurii care primesc sau revizuire majoră. Echipa de la Blizzard a simțit că inamicii lor PvE nu aveau expresie și aveau nevoie de mai multe detalii pentru a fi implicați. Inamicii ajung și interacționează între ei în Overwatch 2. Fie că este vorba de la inamicii care pierd membre sau la inamici mari asemănătoare șefilor care au puncte slabe exploatabile, se pare că a face ca experiența PvE să se simtă la fel de importantă ca și experiența PvP a fost un accent mare.

Progresie și recompensă PvE

Când Overwatch 2 a fost dezvăluit pentru prima dată, modurile PVE păreau lipsite de strălucire. Cu toate acestea, echipa de la Blizzard pare să fi schimbat asta în mare măsură. Cu fiecare erou având un arbore de talent prin care poate progresa prin modurile PVE. Fiecare copac are 7 niveluri prin care jucătorii pot progresa și care pot fi deblocate prin puncte de abilități. Cu abilități suplimentare care pot fi deblocate prin progresie în Misiunile Eroilor.

Ce sunt misiunile eroilor? Acestea fac parte din modul rejucabil co-op PvP al Overwatch 2, care oferă jucătorilor o nouă experiență variată. Aceste misiuni vor avea loc pe toate hărțile lui Overwatch, care vor prezenta o varietate de obiective diferite. De la livrarea de încărcături utile la o varietate de moduri de joc neanunțate care sunt specifice misiunilor eroilor. Acesta va fi unul dintre modurile principale prin care jucătorii vor putea să facă upgrade și să progreseze prin arborele de abilități al eroului lor preferat.

Detalii campaniei Overwatch 2

Sursa: Viscol

Overwatch 2 va include o campanie, spre deosebire de prima tranșă a francizei. Campania din Overwatch 2 se concentrează pe reunirea membrilor Overwatch. Cu o forță întunecată la lucru, aceasta pare să conducă o a doua Revoltă Omnic. După ce s-a construit știrea de la lansarea originală în 2015, implicațiile acestor povești sunt interesante și cu siguranță ar putea juca ridica Overwatch 2 la noi culmi.

Aceste misiuni vor duce jucătorii de pe tot globul, de la o hartă amplasată într-un templu în flăcări din India până la Toronto, în Canada, în timpul unui asediu intens al orașului. Cu imagini care arată chiar și o furtună de zăpadă dinamică care creează cantități mari de zăpadă pe măsură ce jucătorii progresează prin nivel.

PvP nu se odihnește pe lauri

În timp ce Overwatch este, fără îndoială, cunoscut pentru acțiunea PvP concentrată pe echipă. Echipa de la Blizzard pare să nu vrea să se odihnească pe lauri. Aceștia se concentrează pe construirea și se concentrează structura de bază pe care jucătorii o iubesc încă de la primul joc. Unele modificări noi care au fost tachinate au fost abilități pasive diferite pentru fiecare clasă de persoane. Aceste abilități pasive sunt concentrate în jurul rolului fiecărei clase, cum ar fi clasa de daune care primește o creștere pasivă a vitezei de mișcare, în timp ce rolurile de sprijin au un efect de vindecare lent, dar automat, pentru a-i menține în luptă mai mult. timp.

În timp ce formula Overwatch este, fără îndoială, fantastică și captivantă pentru jucători, este grozav să vezi că echipa se concentrează pe schimbarea formulei în moduri subtile și, de asemenea, se concentrează și mai mult pe aspectele de lucru în echipă ale jocului.

Obține mai mult Ovewatch

Card de vândut Battlenet

Obține următorul skin epic

Indiferent dacă încercați să obțineți un skin Reaper nou-nouț. Sau dacă sunteți mai mult Reinhardt principal, cu moneda Battlenet. Toate skin-urile sunt la îndemâna ta.

  • Începând de la 20 USD la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here