Blizzard anunță date de lansare a următorului erou Overwatch, Echo, probabil 23 martie

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Blizzard Entertainment a tachinat data lansării următorului erou Overwatch, Echo, într-o imagine pe Twitter.
  • Imaginea conține date de 23/03, sugerând că Echo va lansa luna aceasta pe 23 de martie.

This story a fost actualizată pentru a reflecta că Echo este următorul erou din Overwatch, conform dezvăluirii oficiale.

Blizzard Entertainment a tachinat data lansării următorului erou din Overwatch, Echo, într-o postare cu imagine tradițională pe Twitter. Imaginea este a unui fișier manifest de marfă care afișează încărcătura ca „Echo” și că marfa este livrată într-o locație abreviată ca „KDMA” pe 23 de martie. Nu știm încă ce înseamnă „KDMA” deocamdată, dar data de 23 de martie sugerează cu tărie că Echo va lansa la acea dată pe baza orelor trecute în care o dată a fost inclusă în imaginile din trecut.

> Accesarea


> Descrierea fișierului: finalizată
> Afișarea imaginii.stare de nervozitate.com/pSZUJV9q7W

— Overwatch (@PlayOverwatch) 18 martie 2020

Este clar că postarea este în legătură cu Echo; pe langa faptul ca numele ei este pe manifest, imaginea are si o poza cu pachetul in care se afla in timpul scurtmetrajului animat "Reunion" care a iesit in urma cu putin peste un an. În plus, imaginea a fost postată chiar înainte de dezvăluirea oficială a lui Echo.

Înrudit: Toate diferențele dintre Overwatch și Overwatch 2

Ce părere aveți despre Echo că este no erou? Crezi că ea va fi un personaj distractiv de interpretat?? Care crezi că vor fi unele dintre abilități ei? Anunță-mă mai jos.

Overwatch 2 nu are încă o dată de lansare, dar Overwatch original este disponibil acum pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Deveniți un erou

Overwatch

Lumea poate folosi mai mulți eroi

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, care a luat cu asalt comunitatea de jocuri cu modelele sale variate de personaje și mecanică de joc bogată și profundă.

  • 28 USD pe Amazon (Xbox)
  • 30 USD pe Amazon (PC)
  • 27 USD.30 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here