Blizzard răspunde la reclamațiile Warcraft III: Reforged, detaliază ce va rezolva (și nu va remedia

Sursa: Windows Central | Blizzard Entertainment

Blizzard nu poate lua o pauză în ultima vreme, ultimul său joc de lansare devenind o controversă instantanee. Caracteristicile anunțate pentru lansarea jocului lipsesc în mod misterios, cum ar fi scenele de filmare reconstruite, în timp ce pilonii majori ai clientului original Warcraft III au fost înlăturați complet.

Astăzi, Blizzard a postat o actualizare pe forumurile oficiale ale jocului, care detaliază ceea ce intenționează să abordeze în lunile următoare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În concluzie:

  • Blizzard este dedicat Warcraft III pe termen lung."
  • Blizzard abordează problemele de culoare găsită în versiunea „clasică” a clientului, despre care se spune că este cauzată de o eroare.
  • Patch-ul va remedia, de asemenea, imaginile portret și erorile audio, problemele cu interfața de utilizare și „mai multe”, cu note de corecție care vor veni în curând.
  • Clasamentele și clanurile vor reveni într-o actualizare „majoră” în viitor, pentru a trece la noul sistem MMR. Blizzard va oferi mai multe informații în „săptămânile următoare."
  • Blizzard a explicat de ce a eliminat setul original de reguli Reign of Chaos, invocând „utilizare redusă”, menționând că acestea se pot întoarce prin jocuri personalizate.
  • Blizzard a reiterat că a schimbat strategia pentru scena din joc, lăsându-le așa cum erau acum 17 ani, în loc de versiuni „îmbunătățite” promovate anterior, cu noi unghiuri ale camerei și ritmuri modernizate ale poveștii.

Fiind cineva care a vrut în primul rând ca campania să fie reîmprospătată, sunt puțin probabil că nu vom vedea niciodată că au făcut publicitatea ale poveștii, chiar și ca opțiune. Pentru cei care sunt investiți în multiplayer-ul jocului, sperăm că Blizzard va reda clientul la măreția de odinioară, mai devreme decât mai târziu.

Înrudit: Este Warcraft III: Reforged atât de rău?

Declarația completă de la Blizzard:

Hail War3 Jucători,

Am urmărit discuțiile în ultimele două zile și dorim să vă mulțumim pentru feedback, precum și pentru sprijinul dumneavoastră. În primul rând, vrem să le spunem că nu pare rău celor voi care nu au avut experiența dorită și am dori să vă împărtășim planurile noastre pentru ceea ce urmează.

Au existat câteva ore în timpul zilei de lansare în care am întâmpinat probleme de încărcare a serverului care au afectat imediat jucătorii de a intra, dar le-am putut rezolva mai târziu în cursul zilei. Separat de asta, am văzut feedback ale comunității despre diferite aspecte ale Reforged pe care am vrut să luăm ceva timp pentru a le aborda.

Înainte de a continua: echipa este încântată că Warcraft III: Reforged este în sfârșit la noi și ne angajăm pe deplin să susținem jocul pentru o lungă durată de timp de acum încolo. Următoarele patch-uri și actualizări pe care le vom discuta mai jos sunt doar o parte din planurile noastre în curs. Acest joc este o parte integrantă a ADN-ului Blizzard, cu o echipă care iubește Warcraft III și așteptăm cu nerăbdare să nu ne întoarcem inima în Reforged și în comunitatea Warcraft III pe termen lung.

Una dintre preocupările cu Reforged pe care le-am văzut sunt imaginile atunci când selectați Modul clasic. Am identificat eroarea care face ca culorile și umbrirea să fie diferită față de Warcraft III original și testăm sau remediere care va fi încorporată într-un patch mai mare care abordează această problemă și altele. Ne așteptăm să lansăm asta la sfârșitul acestei săptămâni. Patch-ul va aborda, de asemenea, multe alte probleme cunoscute, cum ar fi remedierea unor animații portret și erori audio, implementarea unor remedieri ale interfeței de utilizare și multe altele. Vă rugăm să fiți cu ochii pe notele patch-urilor pentru o listă detaliată a tuturor erorilor remediate.

Un alt domeniu de îngrijorare pe care îl vedem este în ceea ce privește verificarea funcțiilor online, cum ar fi clasamentele și clanurile, care se aplică tuturor jucătorilor Warcraft III, inclusiv celor care care nu au doritonat Reforged. La BlizzCon am vorbit mult despre modul în care echipa lucrează activ la ridicarea back-end-ului pentru a asigura o tranziție lină la acest nou sistem MMR, la fel cum am făcut cu StarCraft: Remastered. Ca și în cazul Remastered, aceste și alte caracteristici vor fi incluse într-un patch major pentru Reforged, care va aborda și problema pentru jucătorii jocului original. Vom împărtăși planurile de lansare pe măsură ce lucrările vor progresa în următoarele săptămâni. Vă rugăm să fiți sigur că echipamentează din greu pentru a menține aceste funcții.

Există unele preocupări individuale pe care le-am văzut pe care nu intenționăm să le abordăm în prezent și am vrut să dam o atenție comunității. Începând cu versiunea 1.30 din jocul original, am văzut o utilizare foarte scăzută a turneelor ​​​​și a setului de reguli Reign of Chaos, așa că le-am eliminat pe ambele la jumătatea anului 2019 (în versiunea 1).31). Eliminarea întreținerii pentru elementele subutilizate ne-a ajutat să ne eficientizăm suportul general al jocului și să ne concentrăm asupra zonelor care afectează cei mai mulți jucători. Acestea sunt spuse, anticipăm că jucătorii care preferă Reign of Chaos vor găsi jocuri personalizate cu reguli similare, care sperăm că vor ajuta la satisfacerea acestei preocupări.

În legătură cu asta, așa cum am vorbit anul trecut la BlizzCon, nu am vrut ca scenele din joc să se îndepărteze prea mult de jocul original. Am aprofundat puțin în procesul de gândire din spatele acestui spectacol, dar principala concluzie este că campaniile spun una dintre poveștile clasice din istoria Warcraft și dorim să păstrăm adevăratul spirit al Warcraft III și să le permită jucătorilor să le retrăiască. moment de neuitate așa cum au fost (deși reconstruite cu animații noi și artă cu fidelitate mai mare).

Știm că această actualizare nu abordează toate întrebările, dar nu așteaptă să dezvoltăm și să sprijinim acest joc. Sperăm că veți fi cu ochii pe patch-ul din această săptămână și pentru actualizările viitoare și să nu spuneți ce credeți, în timp ce continuăm să reglam lucrurile. Până, vă mulțumesc atunci întotdeauna pentru sprijinul și pasiunea pentru Warcraft III. Apreciem toate feedback-urile dvs. și vom continua să ținem comunitatea Warcraft III la curent cu tot ceea ce lucrăm.

Cu sinceritate,

The Warcraft III: Echipa Reforged

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here