Se pare că Blizzard concediază cel puțin 50 de angajați în urma unei retrageri ale evenimentelor live

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Activision-Blizzard a concediat cel puțin 50 de angajați din departamentele de evenimente live ale companiilor.
  • Activision-Blizzard a văzut 2 dolari.4 miliarde de venituri în venituri din trimestrul anterior.
  • Un nou joc Call of Duty și o remasterizare a Diablo 2 vor fi disponibil mai târziu în 2021.

Actualizare, 16 martie (18:11 ET): Schreier a adăugat că alți angajați din Blizzard au fost, de asemenea, disponibilizați, primind indemnizații de concediere și o luptă de 200 USD.card cadou net.

Datorită unui raport de la Jason Schreier de la Bloomberg, am aflat că Activision-Blizzard a concediat cel puțin 50 de angajați din părți ale companiilor care au lucrat la evenimente live și activități în persoană. Câștigurile Activision-Blizzard pentru trimestrul anterior au făcut ca compania să depășească așteptările cu 2 USD.4 miliarde de venituri.

Într-o declarație către Bloomberg, compania a spus că „Jucătorii aleg din ce în ce mai mult să se conecteze cu jocurile noastre în mod digital, iar echipa de e-sport, la fel ca sporturile tradiționale, divertismentul și industriile de radiodifuziune, a trebuit să adapteze afacerea din cauza impactului pandemiei a avut evenimente live."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Într-are ulterioară pe Twitter, Schreier și a adăugat că Activision-Blizzard a concediat un număr necunoscut de angajați din alte părți ale companiei, inclusiv dezvoltatorul Candy Crush King. Thisștire vine la doar câteva luni după ce Activision-Blizzard și-a închis biroul din Versailles, care sunt afectate.

Privind în perspectivă, Activision-Blizzard are mai multe titluri majore în curs de dezvoltare, un nou Call of Duty care va veni în vacanță 2021 și o remasterizare a Diablo 2 care urmează să fie lansată mai târziu în cursul anului. Între timp, lucrările continuă la Overwatch 2 și Diablo 4, fără niciun titlu dintre titluri nu va fi lansat în 2021. Blizzard a distribuit actualizări despre aceste jocuri la BlizzCon 2021 la începutul anului, cu o analiză profundă a modului în care funcționează Diablo 4 PvP, precum și confirmând echipa de dezvoltare lucrează pentru a avea joc încrucișat și progresie încrucișată în joc.

Actualizare, 16 martie (18:11 ET) — Detalii suplimentare

Potrivit lui Schreier, alți angajați au fost, de asemenea, disponibilizați în Blizzard, primind 90 de zile indemnizație de concediere, un an de beneficii pentru sănătate și o luptă de 200 USD.card cadou net.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here