Blizzard oferă explicații pentru problemele serverului Diablo 2: Resurrected până acum

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Diablo 2: Resurrected a fost lansat în septembrie la începutul acestui și încă suferă unele probleme de server.
  • Dezvoltatorul Blizzard Entertainment oferă o explicație pentru motivul pentru care aceste probleme încă se întâmplă.
  • Sunt luate probleme pentru a remedia aceste probleme, dar nu există un interval de timp pentru a putea fi rezolvată complet.

Blizzard Entertainment oferă o explicație pentru erorile și problemele serverului Diablo 2: Resurrected până acum. Într-o postare pe blog, Blizzard a explicat că, pe scurt, problemele serverului nu se datorează unei singure probleme, ci unei combinații de probleme care afectează totul. Se pare că serverele se luptă să implementeze modificări, în același timp, se confruntă cu vârfuri de trafic, ceea ce duce la probleme de întrerupere.

În plus, Blizzard susține că există o singură piesă dintr-un „serviciu moștenit” care gestionează o mulțime de date importante de server și, de asemenea, se luptă cu modificările implementate până acum. Blizzard scrie într-un nou cod pentru a ajuta exact la rezolvarea acestor probleme, dar nu există un interval de timp când jucătorii ar trebui să aştepte să vadă această problemă rezolvată.

Un alt pas pe care Blizzard îl face pentru a remedia aceste probleme este limitarea ratei, dar numai în situații specifice. Jucătorii care fac alergări Pindleskin sunt remarcați că primesc probabil mesaje de eroare din cauza ratei mari de deschidere și închidere a jocurilor noi. Acest lucru nu se datorează faptului că jocul are probleme, ci în schimb limitarea ratei pentru a preveni o parte din tensiunea continuă a serverului.

Între timp, dacă nu ați început încă această compilație de remasterizare, avem un ghid pentru începători pentru cursurile din Diablo 2: Resurrected pentru a vă ajuta să porniți pe calea cea bună.

Sub erori

Diablo 2: Înviat

Mai mult decât un strat proaspăt de vopsea

Diablo 2: Resurrected include jocul original și pachetul de expansiune Lord of Destruction, cu îmbunătățiri complete noi și o calitate grafică mai bună. Există toate câteva probleme cu serverul acum.

  • 40 USD pe Amazon
  • 40 USD la Blizzard
  • 40 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here