Lista de locuri de muncă Blizzard indică o posibilitate Diablo 4 sau un alt DLC Diablo III

Diablo III este cea mai recentă versiune din legendara franciză, dar nu a primit conținut nou de ani de zile. Se pare că fie o altă expansiune pentru Diablo III ar putea veni în curând, fie că Blizzard Entertainment poate lucra la Diablo 4. Recent, pe pagina de carieră a dezvoltatorului a fost găsită o listă care anunța o poziție deschisă pentru un "Dungeon Artist" și un "proiect Diablo neanunțat".

oraş fragmente din postarea de mai jos.

Slujitorii Iadului sunt din ce în ce mai puternici... Lucrăm la un nou proiect Diablo, neanunțat. Esti un Dungeon Artist priceput? Vino să lucrezi cu noi și împreună vom construi ceva excepțional. Echipa noastră de dezvoltatori talentați este în creștere. Mediile noastre sunt diverse, dar toți împărtășim sau pasiune reală pentru ceea ce facem. Cred că, dacă sunteți în căutarea unui echipaj strâns care sărbătorește exprimarea de sine și îmbrățișează colaborarea, s-ar putea să fim o potrivire fenomenală pentru dvs... Candidatul ideal funcționează bine într-un mediu de colegi care sunt pasionați să lucreze lumea gotică întunecată a lui Diablo, să creeze jocuri grozave, să omoare milioane de monștri și să obțină pradă!

Sperăm că proiectul neanunțat este Diablo 4 și nu o altă expansiune Diablo III. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe. Având în vedere că noi temnițe sunt proiectate pentru joc, este foc să presupunem că acesta este într-adevăr primul indiciu că Diablo 4 este în lucru. Dacă nu, atunci Diablo III este pe cale să obțină o expansiune masivă cu noi zone.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here