Se pare că angajații Blizzard Entertainment s-au organizat pentru a solicita o plată mai bună

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Se pare că angajații Blizzard Entertainment au început să organizeze o listă de solicitări pentru management.
  • Aceste solicitări includ timp suplimentar de concediu și salariu mai bun.
  • Veniturile Activision-Blizzard pentru T2 2020 au ajuns la 1 USD.93 miliarde.

Recent, am raportat că dezvoltatorii de la Blizzard Entertainment discutau despre salariile lor și observau discrepanțe. Acum, se pare că acești angajați iau măsuri.

Potrivit Bloomberg, dezvoltatorii Blizzard Entertainment organizează o listă de solicitări pe care intenționează să aducă în fața managementului. Aceste solicitări includ modificări ale modului în care sunt oferite promoții, mai mult timp de vacanță și o plată mai bună pentru testerii de asigurare a calității (QA).

Raportul Bloomberg mai precizează că mulți dezvoltatori Blizzard pleacă în alte studiouri, cum ar fi Riot Games. „Mentorii noștri pleacă în masă”, notează lista. Se pare că Blizzard plătește mai puțin decât multe alte studiouri, unii angajați Blizzard plătește mai puțin de 40.000 USD anual. CEO-ul Activision-Blizzard, Bobby Kotick, a primit o compensație de 40 de milioane de dolari pentru 2019.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dustin Blackwell, un purtător de cuvânt al Blizzard, a declarat pentru Bloomberg că „Înțelegem că unii angajați Blizzard au solicitări specifice și așteptăm cu nerăbdare să auzim direct de la ei.„După Bloomberg, angajații plănuiesc să prezinte această listă când va în cursul săptămânii viitoare.

Conform raportului recent al Activision-Blizzard privind veniturile financiare din T2, veniturile Activision pentru trimestrul au crescut la 1 USD.93 de miliarde, peste 1 dolar așteptat.69 miliarde. Cu jocurile mari anunțate la BlizzCon 2019, cum ar fi Overwatch 2 și Diablo 4, va trebui să așteptăm și să vedem ce rezultă din eforturile acestor angajați.

Pentru Activision Blizzard în ansamblu, așteptăm mai multe jocuri de mare profil mai târziu în 2020, un nou titlu Call of Duty dezvoltat de Treyarch și Raven Software urmând în perioada vacanței. Între timp, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 este programat să sosească în septembrie, în timp ce Crash Bandicoot 4: It's About Time va fi lansat în octombrie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here