Angajații Blizzard împart salariile pentru atrage atenția asupra disparităților de plată

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Se pare că angajații Blizzard Entertainment împărtășesc salariile și ridică istoricul printr-o foaie de calcul anonimă.
  • Angajații căutau majorări de salariu în urma unui studiu intern privind compensarea.
  • Unii lucrători câștigă aproape de salariul minim, în timp ce CEO-ul a primit 40 de milioane de dolari în 2019.

Zeci de angajare Blizzard Entertainment la început să partajeze vineri sau foaie de calcul care arată salariile lor și istoricul creșterilor, după ce personalul și-a exprimat dezamăgirea față de următorul studiu de compensare lansată de filială Activision Blizzard luna trecută.

Studiul a urmat un sondaj din 2019 în care mai mult de jumătate dintre angajații Blizzard au raportat că sunt nemulțumiți de salariul lor. Bloomberg a analizat foaia de calcul și a constatat că majoritatea angajaților au primit majorări de 10% sau mai puțin. Un angajat a spus lui Bloomberg pentru creșterea salariului lor se ridică la doar 50 de cenți pe oră și că reducerea orelor trebuie să vrea să acumuleze mai puțin decât în ​​companie cu un deceniu în urmă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Purtătorul de cuvânt al Activision Blizzard, Jessica Taylor, a declarației pentru Bloomberg că unii dintre angajații de top ai Blizzard au primit creșteri salariale cu 20% mai mari în 2020 decât în ​​​​anii precedenți și numărul de persoane care au primit promoții a crescut. , la fel,. Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să fi condus doar la creșterea disparităților între producători și ingineri, care pot câștiga mai mult de 100.000 USD, și angajații din departamentele de servicii pentru achiziționarea și de a testa să câștige aproape de salariul minim.

Salariul directorului general al Activision Blizzard, Bobby Kotick, a atras în mod deosebit furie din partea angajaților și a grupurilor pro-muncă. Kotnick a câștigat 40 de milioane de dolari în 2019, iar compensația sa a crescut odată cu acțiunile companiilor, pe măsură ce mai mulți oameni au apelat la jocuri video pentru a atenua plictiseala în timpul pandemiei de COVID-19. În raportului financiar al trimestrului II 2020 de ieri, Activision Blizzard a anunțat că a câștigat 1 USD.93 de miliarde, depășind veniturile anticipate de 1 USD.69 de miliarde și stabilind un record de câștiguri.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here