Blizzard adaugă ochi zgomotoși tuturor eroilor din Overwatch de April Fools' Day

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Blizzard Entertainment a adăugat ochi zgomotos tuturor eroilor din Overwatch de April Fools' Day.
  • Ochii au o fizică completă a mișcării și arată amuzant atunci când personajele au abilități.
  • Ochii apar, de asemenea, în timpul intrărilor de evidență și al pozițiilor de victorie, precum și pe fiecare piele.

De Ziua Păcălelilor de Aprilie, dezvoltatorul Overwatch Blizzard Entertainment a oferit locul erou din joc un set de ochi care apar peste locul în care sunt ochii lor obișnuiți. Acești ochi googly sunt complet animați și se mișcă pe măsură ce se mișcă și vor folosi abilități, a tândesc amuzant. Ochii apar pe fiecare piele din joc și sunt, de asemenea, vizibili în timpul animațiilor de introducere a evidențelor și a pozițiilor de victorie.

Sursa: Windows Central

Ce părere ai despre această glumă de Ziua Păcălului de Aprilie? Personal, cred că este atât inteligent, cât și foarte amuzant, ceea ce ar trebui să fie foarte fiecare căluș tematic al lui April Fools. Ochii par comici la fiecare erou, dar cred că arata cel mai prost pe Reinhardt. Să vezi ochii zgomotoși întorcându-se ca un nebun când atacă un inamic în joc este ceva la care nu te poți abține decât să chicoti, mai ales dacă se conectează cu o țintă și o aplatizează pe un perete.

Înrudit: Toate diferențele dintre Overwatch și Overwatch 2

Overwatch este disponibil acum pe Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC. Overwatch 2 nu are încă o dată de lansare, dar sperăm că Blizzard va dezvălui mai multe despre el în curând.

Deveniți un erou

Overwatch

Lumea poate folosi mai mulți eroi

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, care a luat cu asalt comunitatea de jocuri cu modelele sale variate de personaje și mecanică de joc bogată și profundă.

  • 28 USD pe Amazon (Xbox)
  • 30 USD pe Amazon (PC)
  • 27 USD.30 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here