Revizuirea Blazing Chrome Xbox One: Cel mai bun omagiu Contra făcut vreodată

Blazing Chrome este un shoot'em up cooperativ pe Xbox One care aduce un omagiu francizei Contra de la Konami. În timp ce următorul proiect Contra al lui Konami este un shooter cu două baterii numite Contra: Rogue Corps dintr-un motiv ciudat, dezvoltatorul JoyMasher a plecat și a făcut un succesor demn cu Blazing Chrome. Gameplay-ul este precis, dar accesibil, iar power-up-urile și șefii sunt o priveliște de văzut. Având în vedere varietatea nivelului titlului, ar putea fi cel mai bun joc de tip Contra creat vreodată.

Supraviețuiește hoardelor

Blazing Chrome

17 USD

Concluzie: Blazing Chrome pe Xbox One este unul dintre cei mai buni trăgători de arme 'n' de acolo.

Pro:

 • Imaginați-vă pixelate fantastice
 • Controlul precis
 • Varietate de nivel extraordinar

Contra:

 • Curba de dificultate abruptă
 • Campanie relativ scurtă
 • Unele personaje se simt similare
 • Vezi la Microsoft Store

Varietate vizuală Blazing Chrome

În Blazing Chrome, mașinile stăpânesc lumea, iar câțiva oameni rămași sunt la limita exterminării totale. Depinde de tine și de un prieten să ripostezi. Gândește-te la el ca la un film Terminator. Povestea este o scuză pentru a împușca totul în calea ta. Adevăratele momente principale sunt imaginile și jocul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Blazing Chrome are imagini pixelate la fel ca clasicele de cult. Cu toate acestea, varietatea nivelului îl deosebește. Chiar dacă puteți alege ce misiune să abordați, veți fi surprins de ceea ce veți întâlni. De exemplu, după primul nivel, puteți alege să sari în Misiunea 2 sau Misiunea 4. Un nivel vă cere să controlați un hoverbike, iar celălalt vă puneți în față cu vii gigantici de nisip. Este suficient să spunem că Blazing Chrome se mândrește cu surprinderea jucătorului, mai ales când vine vorba de șefi. Jocul are chiar niveluri frontale precum clasicele lui Konami.

Arme și apărare aprinse Chrome

La fel ca Contra, Blazing Chrome oferă upgrade de arme și apărare. alege o varietate de diferite pentru arme care împușcă lasere, gloanțe învolburate și multe altele. Alte picături includ capacitatea de a invoca roboți defensivi sau de amplificare de atac. Multe dintre arme seamănă cu cele din Contra, dar unele dintre cele originale, cum ar fi gloanțe ondulate, sunt cele mai bune. Este clar că s-a gândit mult la proiectarea lor.

Ocazional, poți să pui mâna pe arme superputere. Nivelul de deschidere este destul de memorabil pentru că în cele din urmă poți intra într-un mecanic. Mech-ul nu vă permite să schimbați armele, dar este atât de copleșit poate exploda chiar și pe cei mai duri inamici. Din fericire, există multe astfel de momente în Blazing Chrome.

Omogenitatea caracterului Blazing Chrome

Blazing Chrome prezintă mai multe personaje diferite care inițial simt la fel. Cu toate acestea, există câțiva ninja deblocabili care sunt uimitoare. În loc să tragă pur și simplu gloanțe mici, acești indivizi au atacuri largi care pot elimina mulți inamici simultan. Deși acest lucru nu este util atunci când pur și-i împuști pe cei simplu din față sau din spatele tău, inamicii care sunt deasupra ta nu au nicio șansă. Probabil că va trebui să vizionați câteva videoclipuri pe YouTube pentru a descoperi aceste personaje.

Blazing Chrome costă mai puțin de 20 USD și asta se vede în durata experienței. Există doar câteva niveluri de cucerit înainte de a ajunge la final. Din fericire, există diferite setări de dificultate, astfel încât să poată reda din nou și din nou. Mi-ar fi plăcut să văd mai multe niveluri pentru că sunt atât de bune. Sper că echipa JoyMasher lucrează la o stingere pentru că nu mă pot sătura!

Blazing Chrome ultimele gânduri

În general, Blazing Chrome este, probabil, cel mai bun joc de tip Contra creat vreodată. Armele sunt semnificative, nivelurile sunt variate și întotdeauna este ceva neașteptat după colț. În timp ce curba de dificultate, trebuie ceva pentru a te obișnui, învingerea unei misiuni este propria sa recompensă.

4.5 din 5

Colecția Contra Anniversary este un pachet grozav pentru a retrăi acele momente nostalgice, dar Blazing Chrome este mai mult ca un rafinament. Dacă sunteți în căutarea unui shoot 'em up uimitor, atunci nu căutați mai departe. Faptul că este inclus cu Xbox Game Pass este un bonus suplimentar.

Ucide toți roboții

Blazing Chrome

De asemenea, face parte din Xbox Game Pass

În Blazing Chrome, aduce-ți prietenul și împușcă niște roboți pentru a elibera omenirea în timp ce te bucuri de o experiență clasică de alergare 'n 'gun, plină de acțiune și lupte incitante.

 • 17 USD la Microsoft Store
 • Include cu Xbox Game Pass
 • 45 USD la Walmart

Treci în digital

Xbox One S: ediție completă digitală

Aruncă discurile

Asigurați-vă Xbox One S All-Digital Edition, nouă și ambițioasă consolă Microsoft fără disc. Este cel mai ieftin Xbox One a făcut vreodată, împreună cu un trio de descărcare precum Forza Horizon 3.

 • 199 USD pe Amazon
 • 150 USD la Walmart

Accesorii Xbox excelente și accesibile

Îmbunătățește-ți experiența Xbox cu unul (sau toate) dintre aceste accesorii bugetare, toate aprobate de jucătorii Windows Central.

Kit PowerA Play & Charge pentru Xbox One (15 USD pe Amazon)

Acest kit de încărcare vă menține controlerele wireless Xbox One în funcțiune și oferă baterii pentru două controle. La doar 15 USD, acesta este, fără îndoială, partenerul nostru preferat de încărcare pentru buget.

Hub ElecGear 4 Port USB Xbox One S (19 USD la Amazon)

Acest mic hub de separare USB genial se atașează perfect pe partea laterală a consolei tale Xbox One S. Este ideal pentru utilizarea cu încărcătoare, controlere, căști și multe altele.

Stand Controller Gear (13 USD pe Amazon)

Afișează-ți cu mândri gamepad-urile Xbox cu acest suport elegant și funcțional. Designul licențiat este minimalist și negru și are un compartiment de depozitare ascuns, ceea ce face din prețul de 13 USD un adevărat furat.

Asher a analizat Blazing Chrome pe o consolă Xbox One X utilizată o copie furnizată de The Arcade Crew.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here