BioWare a remasterizat Mass Effect, acum este rândul lui Dragon Age

Sursa: Electronic Arts

Sunt foarte încântat de Mass Effect: Legendary Edition. Trilogia științifico-fantastică emblematică a BioWare este reunită într-un singur pachet, profitând de hardware-ul celor mai noi sisteme (inclusiv un mod de 120 FPS pe Xbox Series X) și completând cu toate DLC-urile? Este genul de lucru la care fanii au visat de ani de zile. Jocurile Mass Effect sunt, din punct de vedere tehnic, jucabile pe PC, dar primul joc, în special, este un port infam de slab. Compatibilitatea inversă este o opțiune pe Xbox, dar nu ajutăm jucătorii PS5 și nici versiunile Xbox 360 ale jocului nu rezistă atât de bine.

Toate împreună, Mass Effect: Legendary Edition promite o poveste completă pentru mai multe în care mă păcălesc să cred că voi lua decizii diferite decât ultima dată. De asemenea, este setat să completeze cel mai bun catalog de jocuri Xbox disponibil. Întrucât trilogia Mass Effect vede acest tip de dragoste și grijă, aș dori să văd ceaaltă franciză mare de jocuri de rol a BioWare să primească același tip de atenție.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 • Finalul lui Mass Effect 3 a fost revizuit
 • Confruntarea supremă a Mako
 • Cele mai bune și cele mai luate decizii pe care le poți lua
 • Acești extratereștri pot fi animale de companie??
 • Scene rare pe care probabil le-ați ratat
 • Ce îmbunătățește ediția legendară Mass Effect
 • Ce poate învăța următorul Mass Effect din remasterizare?
 • De ce vom rata multiplayer-ul
 • Acum este rândul lui Dragon Age

De ce Dragon Age are nevoie de un remaster

Sursa: EA

Îmi plac jocurile Dragon Age. Chiar și Dragon Age 2, cu toate defectele sale, are bătaia clasică BioWare și construirea caracterului pe care o găsesc cheia moștenirii studioului. În ultimii ani, am rejucat Dragon Age: Origins de mai multe ori decât pot număra. Așa că nu îmi aduce absolut nicio bucurie să recunosc un fapt simplu: jocurile Dragon Age nu rezistă bine.

Nu îmi aduce absolut nicio bucurie să recunosc un fapt simplu: jocurile Dragon Age nu rezistă bine.

Lupta din Dragon Age: Origins este greoaie în cel mai bun caz pe un computer modern. Jocul este de bug-uri care necesită mai multe și patch-uri pentru fani, în expansiunea Awaken, de altfel grozavă. O remasterizare este scuza perfectă pentru a face jocul mai plăcut atât pentru fanii de lungă durată, cât și pentru noi veniți intrigați. Nu pot număra numărul de prieteni pe care îi am care mă ascultă vorbind foarte bine despre povestea și personajele din Origins, doar ca să iasă din ea când o să încerci și să descopere cum arată, mai important, cum se joacă în epoca modernă.

Mass Effect: Legendary Edition compilează toate cele trei jocuri cu aproape DLC, dar BioWare a fost foarte direct în ceea ce privește munca cea mai mare parte a primului joc. Creatorul caracterului a fost extins, erori au fost remediate, au fost remediate, direcția artistică de pe diferite planete, este mai aproape de artă conceptuală originală, iar imaginile aduse motorului. Aceste tipuri de lecții valoroase ar putea și ar trebui aplicate pentru Dragon Age: Origins.

Între timp, Dragon Age 2, mai axat pe acțiune și aproape anime uneori, este mai jucabil, nu există încă unele probleme de rezolvat. Introduce totuși o problemă majoră: nu pare să fie în aceeași serie cu Dragon Age: Origins. De altfel, problema continuă cu Dragon Age: Inquisition, care schimbă din noua direcție vizuală dincolo de simple îmbunătățiri tehnologice. Simplul fapt este că stilurile vizuale ale jocurilor Dragon Age nu sunt nici măcar în concordanță între ele. Toate cele trei jocuri principale arată extrem de diferite!

Sursa: Electronic Arts

Pe baza micilor fragmente și teasere pe care le-am văzut acum, presupun că următorul joc Dragon Age va fi similar ca ton artistic și stil vizual cu Dragon Age: Inquisition. Dacă este așa, există și mai multe argumente pentru a aduce jocurile anterioare în conformitate cu situația în care se află în prezent și se îndreaptă în viitor.

O remasterizare nu oferă posibilitatea de a remedia elementele mari și de a modifica controalele, ci de a unifica cele trei jocuri originale Dragon Age ca un pachet complet, cu imagini care arată că toate jocurile aparțin aceleiași francize. Deși preluarea deciziilor de a schimba starea lumii nu este la fel de important precum și jocurile Dragon Age este în trilogia Mass Effect, deoarece personajele principale se schimbă și foștii jucători importanți sunt de obicei refuzați la roluri mai mici, este încă important pentru jucătorii noi înainte. jocului următor. Acest lucru se va întâmpla dacă jocurile pot fi accesate cu ușurință într-un fel de remasterizare.

O să mă distrez foarte mult revizând jocurile Mass Effect foarte curând. Sper că, cândva în viitor, voi spune lucru despre Dragon Age.

Legenda revine

Mass Effect: ediție legendară

Povestea comandantului Shepard inca o data

Cu Mass Effect: Legendary Edition, pot experimenta toate cele trei jocuri clasice ca niciodată. Grafică că aceasta este, modul de joc și fiecare fragment de DLC asigură aceasta o remasterizare care merită luată.

 • 60 USD la Microsoft
 • 60 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here