BioShock: The Collection este disponibilă pentru Xbox One, versiunea pentru PC care urmează să fie lansată în septembrie. 15

2K Games a lansat BioShock: The Collection pentru Xbox One, cu versiuni remasterizate ale shooter-urilor la persoana întâi BioShock, BioShock 2 și BioShock Infinite. Cu toate acestea, versiunile remasterizate ale primelor două jocuri pentru PC nu vor fi lansate până la joi, sept. 15.

Iată o descriere rapidă a BioShock: The Collection:

BioShock reunește poveștile epice și captivante plasate în universul BioShock într-un singur pachet incredibil, cu rezoluție de 1080p și până la 60 de cadre pe secundă, împreună cu texturi și elemente de artă noi și ai creat împreună cu Blind Squirrel Games.

Vine cu BioShock: The Collection, seria de videoclipuri nemaivăzute până acum, Imagining BioShock, te poartă prin inspirația și creația lui Rapture și a locuitorilor săi, cu comentarii de la Ken Levine și Shawn Robertson. Joacă prin versiunea remasterizată a BioShock pentru a ridica rol de aur și a debloca secrete din spatele Rapture

Dacă ați cumpărat deja DLC-ul original BioShock, BioShock 2 și Minerva's Den pe Steam, veți primi versiuni remasterizate gratuit în septembrie. 15 (BioShock: Infinite nu este remasterizat pentru PC deoarece acceptă deja rezoluții 1080p). 2K Games are informații despre modul de îngrijire a persoanelor care dețin BioShock pe PC printr-o copie fizică a discului pot obține versiunea remasterizată.

Vedeți în magazinul Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here